2777
2789
عنوان

ای تو روحت کرونا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 37 پست
به نظرتون مدارس تعطیل میشن؟پسر من کلاس اولیه خیلی نگرانم 

مدرسه شهر ما تا آخر هفته تعطیل اعلام شد

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون هفته خونه تکونی کردم گفتم این هفته راحتم میرم خرید آرایشگاه ولی الان دارم دق میکنم به خاطر بچ ...

حالا من اواسط بهمن کل خریدای عیدمو کردم همسرم میگفت خوبه خریداتو کردی وگرنه الان بهر قیمتی بود دو شیفت بیرون بودی😘

در سکوت کار کن، بگذار موفقیت خود سر و صداکند...
بازم خوبه که همیشه کنار هم هستید پسر من مدرسه ایه 😥

اره والا حق دارین بترسین ول کنین بابا نزارین برن مدرسه

من فردا باید پسرمو واکسن بزنم. اینجا کرونا زیاده. دو هفته هی به تعویق انداختم حالا با این وضعیت باید ...

کجایی؟قم؟

تو خونه لازم نیس دستاشو بشوزه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
بچه ها من گلوم یکم میسوزه 😭😭😭😭باردارم چیکار کنم؟

عزیزم نترس من خودمم گلوم کمی میسوزه ،دخترمم ابریزش داره ،دارومیخوریم ،نترس ان شالله که چیزی نیس استرس برای کوچلوتون مضره ،قرارنیس که همه بگیر ن یا زبونم لاا ل بمیریم،قوی باش ،سعی کن چیزای مقوی بخوری ،بیرونم رفتی حتما ماسک بزن دستاتو هم جایی نزن ،باکسی هم روبوسی یااغوش نگیر دست نده

اللهم عجل لولیک الفرج ،،،،برای سلامتی وظهور امام زمان صلوات....