2777
2789

بعد از یه دعوای حسابی که الان یکساله قهرم و باهاشون رفت و آمد ندارم متوجه شدم خواهرشوهرم تو اینستا گرامش عکسهای بچه منو اونم عکسهایی که خودم گرفتم رو میذاره تو پیجش.اصلا خوشم نمیاد عکسهایی که من خودم با هزار زحمت گرفتم و طراحیش کردم رو میدزده میذاره تو پیجش

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

شما بودین چیکار میکردین؟ فقط میخوان حرص منو در بیارن که میارن

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

عکس برادر زادشه دیگه 

واقعا ک

خدایا ی عروس خوب قسمتمون کن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کن ویااینکه قسمت تنظیمات تلگرامت عکسهاتو مخفی کن

مگه میشه؟ از تو واتساپ برداشته

اگه برادرزادشو دوست داشت بامادر برادر زادش درست رفتار میکرد

این مشکلات بزرگترها ب بچه ها ربط نداره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عکس برادر زادشه دیگه  واقعا ک خدایا ی عروس خوب قسمتمون کن

برادرزادشه چرا عکسهای منو بر میداره میذاره در مورد عکسهای دیگش اعتراضی ندارم

اگه برادرزادشو دوست داشت بامادر برادر زادش درست رفتار میکرد

دقیقا.الان که با من دشمنن اینطوری بچمو حلوا حلوا میکنن

برادرزادشه چرا عکسهای منو بر میداره میذاره در مورد عکسهای دیگش اعتراضی ندارم

یعنی عکس چهره شمارو میزاره؟؟؟