2777
2789
عنوان

فقط یه نفر محض رضای خدا بیاد من مشکلمو بگم راهنماییم کنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 83 پست
بله عزیزم کاملا حرفاتو قبول دارم بابام پنجشنبه بود باهاش صحبت کرد و گف هر گذشته ای فاطمه داشته تموم ...

ببین عزیزم با این لحن نگو ولی به نظرم شما از این حرف ناراحت شدی و باید باهاش مطرح کنی که یا شما رو قانع کنه یا متوجه اشتباهش بشه که نباید این موضوع رو مطرح می‌کرده

ولی به نظر من اگر می‌دونی که خانواده‌اش در مورد این قضیه قبلیه شما خیلی واکنش نشون میدم و به قول بعضیا این قضیه خط قرمزشون هست اصلااا و ابداااا پنهان کاری از خانواده‌اش نکنید

ببین از راستی و درستی هیچ بدی در نمیاد

هر چی کینه و کدورت و ناراحتی و سؤ تفاهم هست خدایی نکرده از بعضی پنهان کاری های مصلحتی بوجود میاد

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این فامیل ما همش افسوس میخوره میگه خودم بچه خودم رو تو درد سر انداختم و نباید به حرف دختر خودم و آقایی که دامادش هست گوش میدادم و به عنوان پدر این موضوع رو جدی می‌گرفتم و اصلا خودم با خانوادش مطرح میکردم

فوقش قضیه تموم میشد و درسته تا مدتی دخترم دلگیر و ناراحت میشد ولی قطعا یه نفر دوباره تو زندگیش وارد میشد که هم خودش و هم خانوادش با شرایط دخترم کنار بیان

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  
بله عزیزم کاملا حرفاتو قبول دارم بابام پنجشنبه بود باهاش صحبت کرد و گف هر گذشته ای فاطمه داشته تموم ...

عزیزم تو چه حرفی میخوای بزنی چرا رو گذشتت تو حرفات تاکید داری 

این تاکید گذشتتو برای نامزدت پررنگ میکنه 

تو یکاری کن دست این آقا رو بگیر برین پیش مشاور و یا روانشناس 

اونجا میفهمی چقد تو زندگیت تاثیر داره 

الان این آقا داغه ولی چن ماهه دیگه بهت چیزی گفت یا تو بحث یه حرفی بهت زد زخمش برات دردناکه 

بهداین آقا بگو گذشته تو گذشته بمونه اصلا تحت هیچ شرایطی نباید اسمش بیاد 

ولی عزیزم الان بهترین کار پیش مشاور خانواده رفتنه اونجا میفهمن این آقا چقد رو حرفشه 

من نمیگم مامانش .... میگم خودش یه روز بزنه تو روت ۴ تا دری وری بهت بگه دیگه شکستی تمامه 

فقط لطف کن خودت گذشتتو مو به مو نگو نشکاف طرف کلی میدونه بزار تموم شه بره 

دیگم مستقیم چیزی نگو 

در واقع باید جوری رفتار میکردی طرفت با رودربایستی باهات صحبت کته نه که بیاد بگه مامانم ...

دقیقااا دردم از همینه انقد ک از دیشب تاحالا ناراحتم برای این قضاوت مامانش😔 حقو بهم داد و با مامان ...

خب کاملا معلومه مامانش چه جور آدمیه و تو هم که آدم حساسی هستی وگرنه الان آنقدر ناراحت نبودی،نمیتونم راحت بگم جدا شو ،معلومم نیست بعد از این کسی که باهاش آشنا میشی مامانش بدتر ازین باشه یا نباشه ،اگه توی شوهرت اون جنم رو میبینی که دم مامانشو بچینه باهاش بمون اگه که نه تمومش کنی بهتره

خب کاملا معلومه مامانش چه جور آدمیه و تو هم که آدم حساسی هستی وگرنه الان آنقدر ناراحت نبودی،نمیتونم ...

اره دقیقا من خیلی حساسم

امشب بهش گفتم تو میتونی بهم این اطمینان خاطر رو بدی ک نزاری کسی تو زندگیمون دخالت کنه و پس فردا اجازه ندی هیچکسی برام حرف بزنه و انقد راحت تهمت بم بزنه؟

گفت اره بهت قول میدم این موردا پیش نیاد

من امروز از صب دارم باهاش اتمام حجت میکنم

الان بنظرت دیگ کش ندم و تمومش کنم؟

بخدا ک نمیدونم راه درست چیه😔

فقط لطف کن خودت گذشتتو مو به مو نگو نشکاف طرف کلی میدونه بزار تموم شه بره  دیگم مستقیم چیزی نگ ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم

چشم سعی میکنم بریم مشاوره حتما

امشب هم حرف زدیم بهش گفتم میتونی بهم این اطمینان خاطر رو بدی ک پس فردا تو زندگیمون نزاری کسی دخالت کنه و برای من حرف بزنه و تهمت بهم بچسبونه؟گف اره قول میدم و این حرفا

الان بنظرت چیکار کنم؟

و اینکه ایا میشه فقط با این حرف مادرش پی برد ب شخصیتش و اینکه چطور آدمیه؟

مرسی از راهنماییت عزیزدلم چشم سعی میکنم بریم مشاوره حتما امشب هم حرف زدیم بهش گفتم میتونی بهم این ...

مادرش مهم نیست یه وقتی یه مردی انقد محکمه که خانوادش نمیتونن راجب رنگ موی زنش نظر بدن حتی 

ولی مشاور خانواده برات خوبه 

الانم دیگه باهاش کش نده 

خواستی تنهایی برو مشاور خانواده حتی تو مراکز بهداشتم هست 

ریسک نکن