2777
2789
عنوان

هر ایرانی یه آشنای پزشک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 49 پست
الان بدترین شرایط فقط برا پرستاراس خدا به دادشون برسه کارشون واقعا سخته 

و پزشکها😢 پسرمم کلاس اولیه و بازیگوش. کلکسیون دارم تو خونه.

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران هستی؟

نه کرج 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
حالا چاره ای نیست باید تحمل کنه 

اره دیگه مجبوره تحمل کنه 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  

چه ربطی داره.الان هم من هم بابام کادر درمانیم .میشسم دونفر.ولی

مابا داییام وعمومام سالی یبار میریمو میایم.ازونورم فامیل مامانم پزشک ندارن.عمو وعمه هم پزشکو پرستار ندارن.خیچیا کلا کادر درمان ندارن.ازونور فامیا بکی زنعموهام و فامیل شوهر عمم پزشکو پرستار ندارن.

چه ربطی داره.الان هم من هم بابام کادر درمانیم .میشسم دونفر.ولی مابا داییام وعمومام سالی یبار میریمو ...

خوب حساب شما با من که  بیست سی تا پزشک تو فامیل دارم صاف میشه

عزیزم حتما درباره  میانگین و آمار و احتمالات که میدونی

وقتی یکی پنج تا ابنبات داره یکی یه دونه ، میگن به طور میانگین هر کدام سه ابنبات دارند  

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خوب حساب شما با من که  بیست سی تا پزشک تو فامیل دارم صاف میشه عزیزم حتما درباره  میانگین ...

فامیل شما باشما در ارتباطن با فامیل من که مریض نمیشن وکاری به دکتر ندارن که ارتباطی ندارن که بخواد مثلا از کادر درمان فامیل سما کرونا بگیرن.

ازونور فامیل بابام پر دکترن ولی مثلا با بقیه فامیلاشون باز رابطه ای ندارن.

اصلا بحث میانگین ربطی به انتقال کرونا نداره.شاید کسی کادر پزشکی نداشته باشه کرونا بگیره.ازونور متو بابام مثلا باکلی کردنایی رابطه داریم ولی نگرفتیم.ربطی نداره

فامیل شما باشما در ارتباطن با فامیل من که مریض نمیشن وکاری به دکتر ندارن که ارتباطی ندارن که بخواد م ...

عزیزم میخوای موضوع تاپیک رو درست بخونی بعد بحث کنی

موضوع تاپیک درباره اطلاع رسانی و کمک گرفتن از اطلاعات کادر درمان برای مراقبت های پزشکیه ،مثلا وقتی من میگم فامیلمون که پزشکه گفته روزی بیست بار دستاتونو بشورید یکی از کاربرا میاد میگه چرا همه ادعا میکنن فامیل پزشک دارن و...

موضوع درباره انتقال بیماری از کادر درمان به افراد دیگه نیست

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مطمئن شدم دندون پزشک نیستی الکی گفتی.اینجا پره دکترو پرستارو مهندسه هیچکدومشون مثل شما بیشعور نیستن. ...

این چند روزو اینقد بی مورد تاپیکای منو اومدن ریپلای زدن دگ خوشم نمیاد کسی که باش حرف نمیزنم منو ریپلای کنه! شما هم با طرز حرف زدنت بیشعوری خودتو میفهمونی 

شما کاره ای نیستی که شخصیت منو تحقیر کنی و ببری زیر سوال !