2777
2789
عنوان

خانمابیاین کمک

191 بازدید | 18 پست

آجیم توشیراززندگی میکنه وخودم توخوزستان 15زایمانشه کسیم نداریم بره واسش بغیرازمن 😍امادخترکوچیک دارم کروناهم اومده میترسم جای برم اونم بااتوبوس منبع ویروسه همینجورم آمارکروناداره میره بالامیترسم تا15هم بیشترمیشه ومیترسم به شیرازم برسه😢😭نگران خواهرمم نمیدونم چکارکنم شوهرمم میگه اگه بیشتربشه توشیرازم برسه نمیزارم بابچه بری چکارکنم خانما😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بزرگه نترس.اگر نتونستی بری هم خواهرت پرستار بگیره فقط دو روز اول سخته والا ما هم‌دو بار زایمان داشتیم تو شهر غریب.وقتی به خودت متکی باشی مشکلی پیش نمیاد

یک صلوات میفرستی؟
عزیزم کرونا زیر 8 سال رو نمیگیره، بی نگرانی برو 

اگه خودم بگیرم به دخترم که شیرخواره سرابت نمیکنه؟ خیلی بهم ریختم خوزستانم هواگرمه کترویروس اینجادووم میاره فقط توجای سردسیرمیره 

نگران نیستی اگه نگران خواهرت بودی می‌رفتی 😐 خواهرته هاااا مهم نیست برات ؟! ⁦🤦🏻‍♂️⁩

ی طرفه قضاوت نکن من عاشق خواهرمم دخترم شیرخواره اختیارشم باباباشه بخدااگه3سالش بودمیذاشتمشومیرفتم من بدرک 

بابا طرف شوهرش راضی نباشه چطور بره.زندگیش و بهم بریزه ؟

دوروزشوهرم رومخمه که اگه ویذوس توشهراپخش بشه نمیزارم بری اعصاب برام نمونده میگم کی بره واسه اون بدبخت میگه پ دخترم مریض بشه من چکارکنم

هر جا گرمتر باشه ویرووس کمتر میمونه، ولی رعایت کن خودت، ماسک بزن و موقع شیر دادن یا غذا خوردن دستاتو ...

اگه بدونی چکاراکه نمیکنم ضدعفونی گرفتم به کهنه میزنم دستگیره دراروبادرودیوارهمش تمیزمیکنم دختربدبختم هم تادس تودهنش میزاره 5دقیقه فقط دساشومیشورم من ترسم ازاتوبوسه که بخوام برم که منبع ویروسه 

خدابدامون برسه فقط همین ماکه گناهی نکردیم تواین مملکت کم سختی نکشیدیم که الان بخوایم پاسوزچینیابشیم به هیچی رحم نکردن ماکه ی مورچه می بینیم دومتراونورترمیپریم چه برسه بخوریم 😣