2777
2789
عنوان

با این گرونی ها میشه خونه خرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 184 پست
به سختی اره 

خیلی گشتیم

تو نواب یه چندجا پیدا کردم 

تو پرند هم پیدا کردم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خیلی کوچیک باید بخری یا محله های پایین شهر

برام خونه از همه چی مهمتره آخه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گشتیم تو نواب یه چندجا پیدا کردم  تو پرند هم پیدا کردم

تو نواب؟؟؟خو بخرینش،معطل نکنین اصلا

همین نوابم متری ۱۵اینا من امار قیمت دارم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
۲۵۰ تهران؟😐

آره

دو تا جوونیم خونواده هامون نمیتونن کمکمون کنن هرچی جمع کردیم خودمون دوتا جمع کردیم

برو اطراف تهران‌که ارزونتره ولی با ۲۵۰‌کمه 

عاره تو تهران خیلی کم پیدا میشه یا خیلی قدیمی هه

آره دو تا جوونیم خونواده هامون نمیتونن کمکمون کنن هرچی جمع کردیم خودمون دوتا جمع کردیم

آفرین بهتون ولی تهران قیمتا خیلی بالاس ما الان ۱۵۰ پیش دادیم ماهی ۱ اجاره یه خونه قدیمی طبقه ۴ بدون آسانسور خودمونم تو کرج یه خونه ۵۰ متری زاقارت خریدیم ۳۰۰ تومن قیمتا خیلی فضایی شده 😑

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
من ۲۷۰ دادم رهن کردم

من ترجیح میدم هرچقدر هم کوچیک اما بخرم که پولم الکی نیفته دست صاحبخونه