2777
2789
عنوان

با این گرونی ها میشه خونه خرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 184 پست

خونه...چیزی که فقط تو خواب احتمالا بتونیم بخریم یا مثلا معجزه ای بشه.وگرنه من اصلا بهش فکرم نمیکنم...ما یدونه ماشین هم نتونستیم بخریم انقد گرون شد.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی طلا داشتم فروختم طلا گرون شد دادم زمین تو شهر خودمون خریدم کلی ضرر کردم طلا بالا رفت فک نکنم ...

من طلاهامو هنوز نفروختم 

اما لازم باشه میفروشم

طلا رو میشه بعدا خرید اما با این اوضاع فک نکنم بعدا بشه خونه خرید

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
قدیمی هست 50متری داره میده 230تومن فقط پارکینگ نداره

بگیرین بابا،فکر کردن نداره واقعا،مفت میده طرف

تهران خیلی قیمتها نجومی شده

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
۲۵۰ نقد دارید ؟ اگه اینطوری باشه با وام میتونید بخرید....

وامم فک کردیم اگه نشه وامم میگیریم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
عزیزم سعی کن بخری ادم ک خونه داشته باشه یک هیچ جلو بلاخره یه نونی برا خوردن میرسه

منم نظرم اینه

رو طلا هامو ماشین و یه کم از پول جهازمم فک کردم

اگه پولتون میرسه حتی شده یه ۴۰متری بخرید که حداقل بااین اوضاع دغدغه کرایه خونه نداشته باشید

آخه مستاجری خیلی سخته

وسایلای آدم داغون میشه سر سالت همش باید استرس داشته باشی ک چقدر میخواد بیاد رو کرایه و رهن ات

نمیتونی پیشرفت کنی

اره خداکنه منم دیقه ای قیمت طلا بشوهرم میگم میگم تو گفتی

نگو به حد کافی خودش ناراحت هست🙁

ما خونه خریدیم با زور من ولی همش داریم سختی میکشیم

خونه ی خودمونم هنوز موفق نشدیم بفروشیم

ای خدا چقدر بدبختی آخه...

کرونا هم از یه طرف حال گیری کرده😕