2777
2789
عنوان

قانون جذبیا ی سوال ( فقط اونایی ک آگاهی دارن بیان )

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 41 پست

عزیزم سابلیمنال کلا با قانون جذب فرق داره قانون جذب قانون هست عین قانون جاذبه زمین الانم داره کار میکنه

اون صوت هست رو ضمیر ناخوداگاه اثر داره ولی معلوم نیست صوتش چیه واسه همین میگن مضره

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کیه این پیامو داده ؟؟ اگر واقعا برا قانون جذب هست . دلیلش اشتباست

اسم پیجشم سابلیمناله ربطی به قانون جذب نداشته استارتر بد برداشت کزده

میشه توضیح بدی چی هست 

سابلیمینال مسیج پیام های صوتی هستند که به واسطه همکاری آهنگسازان خبره و روانشناسان متخصص در برنامه ریزی ضمیرناخودآگاه ساخته می شوند.

فایل های سابلیمینال حاوی پیام های پنهانی در غالب موسیقی به ضمیر ناخوداگاه می باشند که ضمیر خودآگاه شما قادر به شنیدن این پیام ها نمی باشد بنابراین تکنولوژی استفاده شده در فایل های صوتی سابلیمینال با کنار زدن ذهن تحلیل گر یا همان ضمیرخودآگاه مستقیماً به ضمیر ناخودآگاه دسترسی پیدا کرده و مجدداً ذهن ناهوشیار را برنامه ریزی می کند.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
بچه ها شرمنده ولی ی سوال دیگه .. واس اینکه یکیو تا عید بر گردونم روزی یه ساعت کار کافیه ؟؟

خیر قانون جذب فقط در روز یک ساعت کار نمیکنه در 24 ساعت فعاله

برو سایت استاد عباسمنش اونجا قشنگ قانون جذب اصولی رو اموزش ببین گلم سایت تخصصی قانون جذبه

Abbasmanesh.com

بچه ها شرمنده ولی ی سوال دیگه .. واس اینکه یکیو تا عید بر گردونم روزی یه ساعت کار کافیه ؟؟

اصلا همچین چیزی وجود نداره در قانون جذب. شما نمی تونی یه فرد مشخص xرو جذب کنی می تونی آدمی با یه خصوصیات خاص رو جذب کنی.

شما هنوز تفکرت اشتباهه و نیاز به مطالعه و آموزش داری

خدایا شکرت شکرت شکرت.

لينک يه تاپيک توي امضام هست، اکر ميخواي دقيقتر با قانون جذب اشنا بشي مطالب اون تاپيک و پرسش و پاسخهاشو بخون. در نهايت اگر سوالي داشتي ميتوني همونجا مطرح کني.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب