2777
2789
عنوان

قانون جذبیا ی سوال ( فقط اونایی ک آگاهی دارن بیان )

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مدت تاثیرشو میبینیم؟!شما استفاده کردین؟؟

تا چهار ماه...البته اگه تا دوماه هیچ تاثیری ازش ندیدی ینی داری اشتبا استفادش میکنی منم استفاده کردم برای افزایش قد تو 20سالگی

تا چهار ماه...البته اگه تا دوماه هیچ تاثیری ازش ندیدی ینی داری اشتبا استفادش میکنی منم استفاده کردم ...

آهان.ببخشید که اینقدر سوال میکنم عزیزم.فقط طریقه درست استفاده ازش رو میگی؟؟

خواهش میکنم...طریقه استفادش اینه که روزی باید نیم ساعت گوش بدی و اگر بیشتر گوش بدی اثرش از بین میره ولی مثلا میتونی دوتا البوم جدارو هرکدومو یه ساعت گوش بدی...مثلا من البوم رشد مو و البوم کنکور رو هرکدومو یه ساعت گوش میدم...بعدشم که باید ببینی تو چه حالتی بیشتر اثر میذاره بهت برای بیشتر ادما حالت ریکلس بهترین حالته دیگه مثلا قبل خواب...تو خواب هم گوش بدی اثر نمیکنه بایو بیدار باشی

خط اول نوشتم روزی نیم ساعت اشتباه نوشتم روزی یه ساعته:/بیشتر از اون گوش بدی مغز فک میکنه یه پیامه مزاحمه و اونو نا دیدیه میگیره

خط اول نوشتم روزی نیم ساعت اشتباه نوشتم روزی یه ساعته:/بیشتر از اون گوش بدی مغز فک میکنه یه پیامه مز ...

ممنونم عزیزم.لطف کردی.ولی قبلا یه نفرگفت که دوتا رو نبایدباهم گوش بدی چون تداخل ایجاد میکنه.نمیدونم کدوم درسته🤔

ممنونم عزیزم.لطف کردی.ولی قبلا یه نفرگفت که دوتا رو نبایدباهم گوش بدی چون تداخل ایجاد میکنه.نمیدونم ...

نه اون سایتی که من ازش البوم میخرم ازشون پرسیدم گفتن نه خودمم امتحان کردم دیدم که تداخل ایجاد نمیکنه