2777
2789

من دو سال ...چند سال خرید عید نمیکنم به نظرم عید یه روز مثل بقیه روزا....والا البته کمی مزخرفتر اه بدم میاد هیچ وقتم خرید نمیکنم با این جنسای بنجل با قیمتای نجومی چه لزومی داره ....

مگه با این وضع ک در یه ماه بعد احتمالا بدتر خواهد شد اصلا عید و دید و‌بازدیدی در کار هست ک ملت میرن خرید عید

من ب هیچ‌وجه نمیرن،ادم کهنه بپوشه بهتره سالم بمونه اما

در کل پیشگیری بهتر از درمان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاهش زلزله هشت ریشتری بیاد این کرونا بره متنفرررررررم

دقیقا،۴سال پیش شوهرم واسه صندوقداری انتخابات رفت استانمون رو ویبره بود بس که زلزله میومد،منم میگفتم خدایا این چه وضعیه

امشب باز واسه انتخابات رفته،حالا باید نگران کرونا باشیم

اون موقع ناشکری کردم انگار

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
از کجا؟راضی هستی؟

فعلا فقط یه روسری و کییفم رسیده دستم بد نبوده همه میگن خیلی قشنگه ولی من یه خورد سخت پسندم 

مانتومو امشب گرفتم نمیدونم برسه راضیم یا پشیمون چون اولین باره ازشون خرید کردم

کفشم که نمیخرم چون اینترنتی نمیشه کفش خرید میترسم سایزش بزرگ کوچیک بشه مانتومم بلنده جوراب شلواری گرفتم شلوارم نمیگیرم تا دو سه ماه دیگه برم درست حسابی خرید

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

اخه خودمون نریم...واقعا شوهرمون رو چه کنیم..شب هم که تمام نفسهاشون تو حلقمونه...

حالا شماها رو نمیدونم ولی من با رعایت بهداشت میرم خرید..البته بازارهای شلوع نمیرم... همین محلی ها..

به نطرم وقتی شوهرم سر کار اش با صدتا کارگر در تماس هس...من تو خونه بشینم بی فایده است...

کلاس ورزش امم میرم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
من کلیپشو دیدم سه تا بچه کوچیکو داشتن جنازشونو جمع میکردن 

والا منم از یه جای معتبر خوندم این مطلب رو

حالا نمیشه به اینا اعتماد کرد 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
من دو سال ...چند سال خرید عید نمیکنم به نظرم عید یه روز مثل بقیه روزا....والا البته کمی مزخرفتر اه ب ...

آره یه مغاز رفتم صاحب مغازه با یکی دیگه با خنده میگفت خوب شد این عید هست هرچی در طول سال رو دستمون باد میکنه تو چند روز مردم جارو میکنن

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
بیچاره مغازه دارا...چقدر عیدکاسبیشون خرابه    

شوهر خودمم کاسب

اینقذ خلوت شده

همه جنسا باد کرده 

دپرس و داغونیم😔😔

برای حرف زدن دخترم یه صلوات میفرستید؟😔اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم