2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عوضش پول داری خودت مستقلی

اره مستقلی خوبه هر چقد شوهر ادم پول داشته باشه پول زن چیز دیگه هست ولی اخه الان که تو خونم زده به سرم استعفا بدم بچم میگم گناه داره بدم پرستار

شما به خانمی که میخواد استقلال مالی داشته باشه چه کاری پیشنهاد میکنین؟ 27ساله لیسانس روانشناسیو یکسا ...

توی آزمونای استخدامی شرکت کن اگه سرمایه داری دفتر مشاوره یامهد کودک دایر کن

🥰🥰🥰😇

تاپارسال که شاغل وکارمندبودم 1800

نمیصرفید،نه به زندگیم میرسیدم خودمم داشتم افسرده میشدم ازخستگی،حرف شنیدن ازسرپرست وکارشناس مسئول،جلسات زیاد،فشارکاری،استرس،پایش،بازرسی و.....،هرروز چهارمیرسیدم خونه،پنج شنبه ها تادو،هیچ لذتی نمیبردم،تازه پولمم خرج خونه میشد،دیدم دارم جونمو میدم که چی! انصراف دادم

الان عالیه حسم

اوایل شوهرم عادت نداشت خرج.کنه چون همیشه ازجیب خودم خرج میکردم ازمجردیم خودمم عادت نداشتم پول بگیرم ازکسی،ولی بعدازاستعفام به شوهرم گفتم ماهیانه.پول بریزه به حسابم باتوجه به حقوقش مقداری تعین کردم که اونم اذیت نشه وخرج خودمم دربیاد گرچه خیلی مبلغش کمه ولی می ارزه به سرکارنرفتن،خیلی حال میده

الان تازه دارم زندگی میکنم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
چه ربطی داره شغلتون چیه ببخشید ؟؟؟

طلا فروشم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
تاپارسال که شاغل وکارمندبودم 1800 نمیصرفید،نه به زندگیم میرسیدم خودمم داشتم افسرده میشدم ازخستگی،حر ...

واقعا الان راضی تری؟

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍