2777
2789
عنوان

چقد هله هوله میخورید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مم جلوی خودم میگیرم وگرنه عاشق چیپس و لواشک و تمبر هندی و چیزایی که هسته داره مثل البالو خشکه قیصی...

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
قبل غذا بخور تا 3 وعده بعدشو اشتها نداری

کجای کاری خواهر اونو می خورم غذا هم می خورم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
هر چی که خوشمزه س چرا اینقد ضرر داره

متاسفانه ضائقه مونو از بچگی عوض کردن

و دشمن هم خوب میدونه چطور خوشمزه درست کنه بدبختمون کنه بتونن دارو هاشونو بفروشن

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

با اجازه استارتر عزیزم 

لطفا برای این تاپیک گزارش بزنید بترکه لایک کنید طلوات بفرستم براتون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3733855/مادرشوهرم-دلخور-شد-دلم-شکست?page=1

نزدیکه آخره ساله هر کی فکر میکنه کاری کردییا حرفی زده که منو ناراحت کرده بیاد بگه غلط کردم /:
من سعی میکنم سمتشون نرم ولی جلوم باشه نمیتونم ک نخورم

ولی اگه از ضررش مطمئن باشی ازش بدت میاد من الان جوری شدم خوشمزه ترین چیز رو اگه بفهمم روغنش بازاریه و مضره حالم بهم میخوره ازش

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
ولی اگه از ضررش مطمئن باشی ازش بدت میاد من الان جوری شدم خوشمزه ترین چیز رو اگه بفهمم روغنش بازاریه ...

ایشالا ک منم بتونم😓

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.