2777
2789
عنوان

كسي اينجا هست ك خداي نكرده اشناشون مبتلا شده باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 57 پست

اگه یکی مشکوک به مبتلا شدن هست باید چیکار کنه؟

آخه میگن آزمایش میگیرن که میفرستن تهران تازه جوابشم بعد از چند روز میاد. طول میکشه متاسفانه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی گیلان دو نفر فوت شدن😞امشب خبر گیلان اعلام کرد.ماسک و الکل و اینجور چیزا هم گیر نیاوردم.نگران آقایی و پسرام هستم

کسانی که قالی میبافند یک نگاه به نقشه دارند و یک نگاه به قالی ؛ ما نیز باید چشم به قرآن داشته باشیم و بر اساس آن تار و پود زندگی خود را ببافیم.این است که قرآن در آیه ۱۲ سوره مبارکه مریم میفرماید «خذ الکتاب» یعنی کتاب را بگیر ؛ یعنی بی نقشه نباش 🌹 جوری زندگی کن که خدا لایکت کنه ، نه بنده خدا 👌
من عموم دو هفته اس همه علائمشو از نوع شدید داره خواستن بستریش کنن نذاشته منکه مطمئنم کرونا به خان ...

وا همینجوری پخش میشه بین مردم دیگ

ها دلبر عشق و عاشقیه دا ها دلبر شه یار مازرونیه دا 
گفتن دروغه شایعه بوده

شایعه میکنن 

🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704
مدیر عامل شرکت ماهان اجازه داد این چینی ها وارد بشند تقصیر اوناست جون مردم که براشون اهمیتی نداره

گ وه خوررد عوضی

من بعد از گذر از رنج ها قوی تر خواهم شد💔دردی که مرا نکشد قوی ترم خواهد کرد

منم یه نفر رو دیدم از اشناها گفتش که یه هفته تب ۴۰ درجه با اسهال و گلودرد شدید داشته فکر کنم همین کرونا بوده علایمش میخورد

🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704

یکی از اقوام من توی قم با علائم مشابه رفته بیمارستان

و تشخیص ویروس رو دادند ولی گفتن چون تب رو گذروندین لازم به بستری نیست

گفتن افراد بد حال و پیر و با سیستم ایمنی ضعیف رو بستری میکنند

امروز هم تماس داشتیم خداروشکر حالش خیلی خوب بود

پسرش چند ساله بوده؟ زیر ۱۴ که مبتلا نمیشن

میشن ولی کمتره عزیزم‌ کوچکترینش یه نوزاد یک ماهست اگر اشتباه نکنم تو چین بستریه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
مدیر عامل شرکت ماهان اجازه داد این چینی ها وارد بشند تقصیر اوناست جون مردم که براشون اهمیتی نداره

هنوزم پروازای ماهان به چین هست

یکی از اقوام من توی قم با علائم مشابه رفته بیمارستان و تشخیص ویروس رو دادند ولی گفتن چون تب رو گذرو ...

جدی؟اره منم شنیدم خیلی هاشون خوب شدن بعدا فهمیدن کرونا داشتن

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉