2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار نفر چین بین ۷۰ میلیون جمعیت همون استانشه ضمن اینکه از این ۷۰میلیون نفر فقط ۱۰۰هزار نفر مبتلا شد ...

عزیزم وقتی تعداد ابتلا میره بالا تنوع سنی مبتلاهاهم بیشتر میشه و چون این بیماری ۸۰ درصد تلفاتش از بالای ۷۰ ساله نمیشه اینجوری قضاوت کرد

من از خود بزرگ بینی بدم میاد  نمیتونن کنترل کنن اینجا

موافقم

درواقع اعتماد بنفس کاذب و حماقت عمق دار

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
عزیزم وقتی تعداد ابتلا میره بالا تنوع سنی مبتلاهاهم بیشتر میشه و چون این بیماری ۸۰ درصد تلفاتش از با ...

خوب الان این ۴نفر که میگن پیر نبودن 

حتی یکیشون که برادرش دکتر بوده گفته برادرم حالش خیلی هم خوب بود

من ب ژل اکتفانمیکنم،الکل هم میزنم

خب ژلا ضدعفونی میکنه حالا من میخوام فردا دستکشم دستم کنم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
خوش بحالت ژل گیر هوردی من دو روزه دنبالشم میگن نداریم

من چهارشنبه شب رفتم ژل گرفتم ماسک که هیج جا نبود آخر از لوازم پزشکیا گرفتم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من همین الان شوهرمو فرستادم داروخانه ببینم میتونه الکل یا ژل گیر بیاره

بگو چند جا بره تا بلکه گیرش بیاد کجا هستید شما؟ اگه مجبور نیستی اصلا از خونه بیرون نرو یه مدت

بگو چند جا بره تا بلکه گیرش بیاد کجا هستید شما؟ اگه مجبور نیستی اصلا از خونه بیرون نرو یه مدت

آره بهش گفتم مشهدیم ما

فردا که بچه ها تعطیلن یکشنبه رو هم نمیذارم بره اما دوسنبه مجبورم برم بیرون و بچه رو بفرستم مدرسه😔😔😔

آره بهش گفتم مشهدیم ما فردا که بچه ها تعطیلن یکشنبه رو هم نمیذارم بره اما دوسنبه مجبورم برم بیرون و ...

پناه بر خدا خودش کمکمون کنه ما که قمیم مجبوریمم بریم سر کار😔