https://t.me/joinchat/B8zDqj9K7pDzhSICFyoOBA اين يه گروه تلگرامى در مورد رمانه با تعداد اع ...
سقوط دستهای ما هم عوق العاده نوشته ولی خیلییییی غمگینه الانم اسمش آوردم قلبم مچاله شد اگه غمگین دوس داری بخون
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غمگين خيلى نخوندم اما گاهى غمگين هم واقعا لازمه 👍🏻
اوووف این دیگه تلخه ولی ارزش خوندن داره هیجان داره
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......