2777
2789
عنوان

حموم بردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 28 پست
نه ما روز دهم جدا جدا رفتیم حموم 

اره دیگه ماهم همینطوره جدا جدا😂منم دوبار مادرشوهر حموم کرد الان دیگه خودمون میبریمش حموم..

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دو تا بچه دارم.اولی رو تا چهارماه مامانم میشست.از همین روشهای سنتی که رو پا میذارن.خودمم یاد گرفتم بعد خودم میبردم.ولی تا بچه بتونه بشینه همه اش میترسیدم.اما برای دخترم از این توری های حموم  خریدم.خدا خیرشون بده مادرها رو راحت کردم.وصل میشه روی وانش راحت خودت میتونی با تسلط بشوری.خودتم کنار میتونی بشینی رو صندلی حموم و با دو تا دستت کامل کنترلش کنی من دومی رو از چهل روز خودم بردم خیلی راحت.خیلی هم میچسبه یکی از لذت بخشترین کارای دنیاس

من از 50 روزگی خودم بردم.هی همه میگفتن نبر میترسوندنم ولی گفتم آخرش که چی باید یاد بگیرم دیگه.خشک کنشو میندازم رو پام بعد آروم آروم میشورم فقط قبلش گوششو چرب کن و پنبه چرب کن بزار تو گوشش که آب نره.سرشم خواستی بشوری مواظب باش که تو صورتش آب نریزی.صورتشو لیف کشیدی با دستت صورتشو آب بکش

چجوریه؟

گیره داره راحت وصل میشه به وان حمومش.خیلی هم محکمه.قشنگ بچه بالاش میمونه آب که بریزی میره توی وان و اصلا خطر خفگی یا آب رفتن تو گوش و بینی بچه رو نداره.برای سرشم وقتی کف زدی یه دستتو میگیری زیر سرش کمی بلند میکنی و به سمت عقب کج میکنی خیلی کم.با دست دیگه ات هم با پارچ حمومش یا دوش تلفنی با فشار کم راحت میشوری