2777
2789

گفتم بیا ب هم فرصت بدیم گفت نه و فلانه و اینا 

من مردم و گفتم ب خاطر پسرمون و اینا 

گفت ب یه شرط مهریتو ببخشی 

حالا نمیدونم سر عصبانیت گفته یه جدی انگار اخلاقش عوض شده 

منم نمیدونم چرا بیطاقتشم 

شما چی میگین یعنی میخواد طلاق بگیره 

یا هنوز عصبیه 

پسرم ۲ ماهشه هنوز😢

😍آراد 😍تودلم اومدش بغلم هووووراااااا💋❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاد خیالش راحت شه اگه بعدا طلاقت داد.جیبش خالی نشی.و خودت بری راحت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بگو‌ مهریه رو میبخشم به سرط حق طلاق 

مگه شهر هرته

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕

شرط بخشیدن مهریه؟

اینکارو کنی طلاق میده

دوست من اینطور شد تو عقد

گفت ببخش تا عروسی بگیرم

بخشید پسره زنگ زد گفت بای بای

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
نبخشیاااااا چه پرو شدن مردا بگو خونه رو بزن به نامم تا ببخشم😑😑

خونه نداره ک یه ساله واحد خونه بابام نشسته بدون کرایه

دوست منم میخاس طلاق بگیره رفت منت کشی شوهرش.شوهرش گفته بود باید مهریتو ببخشی...خب پرروان مردا

طلاق گرفتن؟؟؟