2777
2789

من تاحالا دو سه بار کاشتم اولش خیلی خوشگله بعد یه چندبار ک میری حموم تار هاش ب هم میچسبه دونه دونه کنده میشه زیبایی روز اولو نداره بعد اینقد خسته میکنه چشم رو انگار همش خوابت میاد من ک هربار کاشتم سر هفته افتادم ب غلط کردن و کندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  دو بار کاشت کردم جای خوب و معتبر بری ریزش و اینا نداره ...ولی من یه کرمی داشتم بعد مثلا ۲۰ روز دونه دونه با دیت میکندم مژه ها خودمم همراش کنده مبشد😢ولی ریمو بری مثل من کرمو نباشی خوبه

چرا من همه چیش خوب بود ولی فقط تا دو هفته بعدش دیگه بد میشه باید بکنیش ولی نه با دست ک اگه با دست بکنی همه مژه های خودت باهاش کنده میشه. 

بعدشم بگم ک ب روش تار تار داخل پلک بکاری ک نماز و غسل داره

این نیز بگذرد . . .

الان بهترین متد تو دنیا فی هستش. مژه کار مدرک فیلش داشته باشه پس ۹۰ درصد کارش خوبه. آکادمی فی خیلی رو مواد و نحوه اکستنشن حساسه.دیگه این مشکل کنده شدن و ریختن اکستنشن و اینارو نداره.من که راضیم هیییییچ مشکلی هم پیش نیومده