2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

245 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

من خیلی استرسی و وسواسی هستم.همش میگردم تو خودم چیزی پیدا کنم و مریضی.این سری سه دفه دکتر زنان بودم.برای پاپ‌اسمیر و عفونت و ...

دیشب اتفاقی داشتم‌سینه هامو معاینه میکردم زیر سینه سمت راست یه چیزی مثل خال بود که انگار فرورفته بود اولش فک کردم مو هست با موچین باهاش ور رفتم درش بیارم.دیدم نه مو نیست.اطرافش قرمز شد.لمس که میکنم توده یا چیز سفتی زیر دستم نمیاد.نمیدونم برم دکتر یا چیز خاصی نیست.در ضمن جوش هم نیست.هیچ علامت دیگه ای ندارم.کسی نظری داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای....این کجاته؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من استرس و اضطراب گرفتم نظری ندارید؟برم دکتر یا مهم نیست؟

ببین اگر چند تا از اینا کنار هم باشه و نمای پوست پرتقالی داشته باشه خطرناکه.

حتما جوشی چیزی بوده چون باهاش ور رفتی اینجوری شده

جوشه تحریکش کردی 

دچار وسواس فکری و عملی هستی و (خودبیمارانگار )داری عزیزم

سعی کن جلوی این افکارتو بگیری تو از نظر جسمی کاملا سالمی ولی هرچی دکتر میری راضیت نمیکنه بازم همیشه استرس داری 

چون وسواست نمیذاره خیالت از چیزی راحت شه

به داد خودت برس با این کارایی که میگم

سر خودتو با یه کاری مشغول کن مثلا باشگاه برو فیلم ببین ترجیحا از خونه بزن بیرون حالا کلاس میتونه باشه یا هرچی

اگه برات مقدوره بری سرکار که عالیه در کل بیکاری برات سم هست

دوم اینکه افکارت بذار بیان و برن اما بهشون بها نده جلوی افکارتو نگیر فقط بهش محل نده مثلا فکر میاد که یه چیزی انگار بهت میگه فلان مریضی و داری برو خودتو چک کن اینقد میگه میگه میگه تا یهو استرس تمام وجودتو میگیره و میری دنبال چک کردن خودت که اون چک کردن حالتو بدتر میکنه 

بذار فکره بیاد واس خودش چرخ بزنه و بره اینقد حرف بزنه تا خسته شه تو بهش محل نده 

ورزش کن

تیروییدت رو چک کن تیرویید کم کار باعث استرس و اضطراب میشه

یوگا و مدیتیشن کار کن ارومت میکنه و استرستو رو میتونی مدیریت کنی

اینا رو رعایت کنی خیلی زود خوب میشی عزیزم

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹