2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۱ سال شوهرم بزرگتر از خودم و بله راضی ام خیلی,بستگی داره به شخصیت طرف نه سن به نظرم,زوجی هستن اختلاف کم دارن و یا همسن هستن ولی اصلا تفاهم ندارن و همدیگرو درک نمیکنن 

برای اینکه دختر نازم از تنهایی دربیاد یه صلوات میفرستی?😘

نه  به هیچ وجه مثل پسر بچه 14 15ساله میمونه  حال آدمو بهم میزنه باید همش مهارش کنم. دلم خوش بود با یه مرد باتجربه و بزرگ ازدواج کردم دیدم از این خبرها نیست خیلی بده خیلی 😭 ریپلایم نکنید نمیتونم توضیح بیشتر بدم حالم بد میشه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
من 12 سال با همسرم اختلاف سن دارم.  خیلی هم راضیم.  یسری اختباف سلیقه اوایل ازدواج داشتی ...

پس راضی هستید شکر خدا

بنطر من به طرفین بستگی داره

لینکه حالا زیاد تند خو نباشن و ادم ارومی باشن

ن؟

مبشه یکم راهنماییم کنید چجوری با اختلاف نظرای اوایل کنار اومدید؟

من حس میکنم اروم نمیکنن زنو ولی خب مردن و با تجربه من خوشم میاد

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
من ۱۱ سال شوهرم بزرگتر از خودم و بله راضی ام خیلی,بستگی داره به شخصیت طرف نه سن به نظرم,زوجی هستن اخ ...

درستع.ادمی که حالا کلا رفتارش اروم باشه و بزرگتر باشه بنظرم بهتر از پسریع که ۵ سال مثلا بزرگتره ولی نمیشه باهاش دو کلام حرف زد چون زود جوش میاره

اختلاف سلیقه نداشتید شما

من ۱۱ سال شوهرم بزرگتر از خودم و بله راضی ام خیلی,بستگی داره به شخصیت طرف نه سن به نظرم,زوجی هستن اخ ...

من هم شرایطم وهم حرفم همینه.دقیق مث ایشونم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝