2777
2789
ای جان خوشبخت باشی میشه بگی چند ساله بودین مزدوج شدین؟ و اینکه همسرت کلا آرومه یا نه..خودت چی

من ۱۸ سالم بود ازدواج کردم ، همسرم خیلییی بی بی فیسه و اصلا بهش نمیخوره ، 

نه جفتمونم یکم شیطونی م 😁🥰

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ۱۹ سالمه شوهرم ۳۱ ولی هرکسی میبینه میگ خیلی بهم میایید چرا من یه چیزایی دوست داشتم دارم ک ای ...

یه سوال اینکه تاحالا ار اینکه ازش جوون تری 

احساس اعتماد بنفس و یه جورایی حس خوب داشتی از این تفاوت؟

عزیزم همه حروف قاطی شدن اگ میشه یبار دیگ بنویس

ببخشید 

گلم میگم من خب خیلی چیزا رو دوست دارم و داشتم اما شوهرم مخالف بود مثلا نمونه بگم رژ قرمز دوست نداشت من بزنم اما ب مرور دیگ آزاد شد ک بزنم ولی خیلی چیزای دیگ هم ک دوست داشتم به قولی چشم پوشی کردم چون زندگیم مهمه واسم و دیگ دوست دارم زندگیم با اینجور مسائل خراب نشه 

و بخاطر همین دیگ مهم نیست الان دوساله خیلی مسائل آزاد شد واسم و خیلی چیزا دیگ هم نه

خدایا شکرت🙏🏽

من یکیو دوست دارم با 12سال اختلاف سنی خانوادم بخلطر این اختلاف سنی مخالفن با وجود این ک همو دوس داریم داداشم میگه من روم نمیشه بگم دامادمونه😞چیکار کنم اخه مگه سن دست خود ادمه

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
ببخشید  گلم میگم من خب خیلی چیزا رو دوست دارم و داشتم اما شوهرم مخالف بود مثلا نمونه بگم رژ قر ...

تو ببخش که بازم برام زحمت کشیدی نوشتی❤

یه سوال

مثلا دوستات نسبت به اختلاف سنی واکنش نشون بدن

تو چه برخوردی میکنی که بفهمن خودت راضی هستی

و دیگ تکرار نکنن

یه سوال اینکه تاحالا ار اینکه ازش جوون تری  احساس اعتماد بنفس و یه جورایی حس خوب داشتی از این ...

وقتی بهم علاقه داشته باشین این چیزا مهم نیس 

نه من ک اصلا 

خدایا شکرت🙏🏽

١٠سال ب بابا!؟😐

بسم الله🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اطرافیان نسبت به اختلاف سنی واکنش نشون بدن جیکار میکنی؟

به کسی که ربطی نداره😁 ، اما من به کسی نگفتم تفاوت سنی مونو ، از فامیل خودمون ، دلیلی واسه توضیح نمیدیدم ، فامیل خودشونم که تا حالا رفتار خاصی نداشتن ، فقط گاهی شده که گفتن کوچولویی و اینجور حرفا ، منم لبخند ژکوند تحویل دادم😇

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....