2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بگو چی میگه داخلش

😂😂😂یه ربعه فک کنم ته ته ته تهش بخوام بگم میگه نترسید اون حجم تلفاتی که چین داده جای دیگه ای نداره چون اونجا منشا بوده و خودتونو درگیر بازیهای خبرگزاریها نکنین بازار این خبر داغه هرچیزیو منتشر میکنن بدون اینکه مطمئن باشن راست یا دروغ

👌

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅

به دستور *اهل بیت علیهم السلام* عمل کنید،

و از ویروس *کرونا* نهراسید

❤عزیزان،نگران ویروس کرونا نباشید اولیاء وسروران ما اهل بیت عصمت وطهارت ۱۴۰۰سال پیش،درمان را به ماگفتند،😊😘

درمان آن در دسترس همه است

😊👈 *اسفند دود کردن* 👉😊

تمام ویروس هارا میکشد،به روایات مراجعه کنید

*امام على عليه‏السلام* :

هيچ بوته‏ اى از بوته‏ هاى اسپند نمی رويد،مگر اينكه فرشتگانى با آن هستند ومحافظت میکنند ،تا هنگامى كه به دست کسی برسدکه باید برسد،

ريشه اسپند ، نشاط‏ آور و شاخه آن ، درمان هفتاد و دو درد است .

*امام صادق عليه‏السلام*

- در پاسخ پرسشى درباره اسپند و كُنْدُر: امّا اسپند ، هيچ ريشه‏اى از آن در زمينْ فرو نمیرود و هيچ شاخه‏ اى از آن به آسمانْ بلند نمیشود ، مگر اينكه خداوندعزوجل فرشته‏اى را بر آن میگمارد،تا آن هنگام كه خشك میشوديا به سرنوشتى ديگر در می آيد .

شيطان نيز از خانه‏ اى كه در آن، اسپند است ، هفتاد خانه دور میشود . و آن،شفاى هفتاد بيمارى است كه كمترينِ آنها ، جذام است . پس ، از آن غفلت نورزيد .

😃حالا که خیالتان راحت شد به دیگران برسانید،خیلی ثواب دارد،خیلی نگرانند😩