2777
2789
عنوان

خانومایی ک تجربه بارداری دارید؟؟

62 بازدید | 6 پست

خانوما من ۷ هفته و ۱ روز باردارم ولی بعد از ظهرا کمر درد دارم دقیق بالای ب ا س ن م کیا مث من بودن هفته های اول؟؟

رفتید دکتر؟؟

بهتون چی داد ؟؟

طبیعیه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر دردی توبارداری طبیعیه هرچی بری جلوتر فقط نوعش فرق میکنه یه روز دلت یه روز انقباض یه رو حرکت بچه و کلی چیزای دیگه فقط سعی کن ارامشتو حفظ کنی نگرانم نباشی کمر دردتم کاملا طبیعیه ...هربارداری با بارداریه دیگه متفاوته ممکنه شما داشته باشی ولی من نه که طبیعیه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزیزم هر دردی توبارداری طبیعیه هرچی بری جلوتر فقط نوعش فرق میکنه یه روز دلت یه روز انقباض یه رو حرکت ...

نمیدونم بعضی وقتا ادم یهو استرس میگیره من دردم دقیق شبیه درد پریوده و حالت تهوع هم ندارم دیگه کلا تو فکرم😞

من بارداری اولمه هیچی از بارداری نمیدونم ب نظرتون دکترا هم میگن طبیعیه یا دارو میدن؟؟

طبیعیه من ۵ ماهگی هم بستری شدم بخاطر دردای شبیه پریودی.سعی کن دکترنری رفتی هم ب هییییچ عنوان نذار معاینه داخلی بشی