2777
2789

ای جان نینی داره میاااااااد😍😍😍😍

جان جاااان 

عزیزم برام دعا کن من هنوز اولاش هستم ولی خیلی ذوق دارم برای زایمان و دیدنشون و بغل کردنشون😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حتما فک نکنم هفته ها آخر جای نگرانی باشه نهایت سزارینت میکنن دیگه

پس برو که اگر موردی هست زایمان کنی

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

خانمی موقع زایمان یادت بود برا منم دعا کن بچه ام ستلم بدنیا بیاد 

اسم خودم عاطفه ست  (پسرم محمد حسین❤)

طبیعیه.منم داشتم تا اینکه سه روز بعدش دردم گرفت

جدی؟؟؟ببخشید لکه بینیت قهوه ای بود یا روشن من راهم تا بیمارستان دوره میخولم بدونم اگه وقتمه برم بیمارستان

خدا جونم شکرت...
خوش بحالت که تا هفته ۳۹ رفتی..من دکترم میخواد هفته ۳۶ ختم بارداری بده

خب چرا 

الان مگر خدایی نکرده مشکلی پیش میاد خب زایمان میکنی راحت میشی

ای جان نینی داره میاااااااد😍😍😍😍 جان جاااان  عزیزم برام دعا کن من هنوز اولاش هستم ولی خیلی ...

خیلی زود میگذره عزیزم ان شاءالله بی خطر باشه 

خدا جونم شکرت...
خوش بحالت که تا هفته ۳۹ رفتی..من دکترم میخواد هفته ۳۶ ختم بارداری بده

عزیزم چرا اینقد زود ؟

و چرا ناراحتی بهتر ...زودتر بغل میگیریش و استرس بارداری تمام میشه😍😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

من دیروز رفتم سیسمونی گرفتم فقط دارم دعا میکنم به موقع سالم و سلامت بیاد بغلم انتظار خیلی سخته کاش زودتر آخر اردیبهشت برسِ

من برج ۶ زایمان میکنم 

خیلی مونده 😁😁😁