2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا شما چنده عزیزم؟؟تا ۳ مشکلی نیس

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
تاپیک قبلیمو بخونین متوجه میشید لطفا کمک کنین😔😔

خب توتاپیک قبلت هم گفتی مشکلت توتاپیکت قبلترته

قشنگ مشکلتو بگو عزیزم اینجوری که نمیشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان دکتر میگه دوهفته صبرکن وبعد بیابرای تکرار انومالی .وبستگی داره که عدد nfبالا بره که خطرناکه یا اینکه پایین بیاد وخوب شه .الان دوهفته گذشته دیشب وقت داشتم واسع سنو ولی نرفتم از ترس میترسم بگه بالا رفته عددش😔😔😔

تا اونجایی که من میدونم وقتی امینو سنتز و اکوی قلب مشکلی نداشته باشه دیگه یعنی جنین سالمه.واسه من ۳.۲ بود خداروشکر امینو و اکو سالم بود دیگه هم نیازی به سونوی مجدد نبست بعدش واسه من که دیگه دکترم پیگیرش نشد.فقط وقتی جواب همه ازمایشا خوب بود دکترم گفت وقتی دنیا اومد یه دونه بزن در ک و ن ش که انقد تورو حرص داد.گفتم خانم دکتر خودت میاریش بیرون زحمت بکش یه دونه اروم بزن باسنش😂😁😂🤣🤣🤣

به نظرم دکترت زیادی ترسوندتت

عزیزم بچتون سالمه الان؟

بله خداروشکر.الان ۱۰ ماهشه.

دکتر من وقتی دید من انقد ترسیدم گفت اوووووو نترس من ان تی ۴.۵داشتم بچش سالم سالم خودم دنیاش اوردم.

اگه نظر یه دکتر دیگه رو هم بپرسی ضرر نداره

تا اونجایی که من میدونم وقتی امینو سنتز و اکوی قلب مشکلی نداشته باشه دیگه یعنی جنین سالمه.واسه من ۳. ...

اره کلا هم دکترم هم سنو گرافی که پیشش میرم خیلی همه اغراق میکنن ولی بهترین هاهم هستن. منم اکوی قلبش عالی بود حتی گف از نظر مغزی هم مشکلی نداره وبچه کاملا سالمه ولی همین گردنش مشکل داره که امیدت به خدا باشه و تشخیص کیست سیستیک هیگروما داد😔😔