2777
2789
عنوان

بزرگ بودن دور سر جنین و سزارین

5709 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

من دیروز سونوگرافی رفتم.. طبق پریودی 34 هفته و 1 روز بودم اما براساس وزن و رشد بچه 36 هفته و چند روز.. وزن بچه هم بجای 2146، 2540 بود.. سونوگراف گفت دور سرش بزرگه، طبیعی هست اما سر همین موضوع تاریخ زایمانم دو هفته جلو افتاده.. یعنی بجای 12 فروردین افتاده 26 اسفند.. میگه ممکنه اگ لگنت مناسب نباشه برای سر بچه مشکلی پیش بیاد

آیا کسی تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه داره؟ احتمال سزارین هست؟ با نامه پزشک بیمارستان خصوصی سزارین میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی درشتی بچه هم باعث نمیشه سزارین کنن خیالت راحت.اونقد ادمو پاره پوره میکنن ک بالخره بچه در بیاد

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
دخترمن سرش۳۵و نیم بود وزنش هم۳۸۷۰طبیعی بودم مشکلی هم نداشتم البته قبلش دکتر میگفت بچت خیلی ریزه ولی ...

من هنوز 34 هفته م.. وزنش از نرمال 94 امتیاز بیشتره.. لگنمم کوچیکه نسبت به بالاتنه م

حتی درشتی بچه هم باعث نمیشه سزارین کنن خیالت راحت.اونقد ادمو پاره پوره میکنن ک بالخره بچه در بیاد

اگه دکتر نامه بده.. آخه اگه علت داشته باشم میده.. بیمارستانمم خصوصی هست

من هنوز 34 هفته م.. وزنش از نرمال 94 امتیاز بیشتره.. لگنمم کوچیکه نسبت به بالاتنه م

تو رو خدا اینقدر وسواسی به خرج ندین مگه همه بچه ها عین هم میشن یکی درشته یکی ریز

دختردایی من فکرمیکردم بچش۴کیلو بشه چون وزنش تو سونو زیادتر بود ولی متاسفانه اب دور بچه کم شده بوده و ۲۸۰۰به دنیا اومد و لگنش درفتگی داشت

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
اگه دکتر نامه بده.. آخه اگه علت داشته باشم میده.. بیمارستانمم خصوصی هست

اینو نمیدونم ولی خیلی سخت میگیرن برای سزارین مگر با پارتی داشتن و دلیل محکم پزشکی .نه صرفا درشت بودن بچه. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
تو رو خدا اینقدر وسواسی به خرج ندین مگه همه بچه ها عین هم میشن یکی درشته یکی ریز دختردایی من فکرمیک ...

نه بابا وسواس ندارم دوس دارم سزارین بشم..

دکتر گفت آب دورش هم خیلی خوبه مشکلی نداره.. اما دور سرش بزرگه

اونقدرررر تلاششون رو میکنن ک اول طبیعی بدنیا بیاد دیدن جون مادر یا بچه در خطره میفرستن سزارین