2777
2789
عنوان

بچه ها بتا چیه دقیقا ؟

104 بازدید | 18 پست

یعنی چی بتا بالا می ره ؟ بعد اگر دیر بالا بره چرا خوب نیست ؟ بعد یه سوال شماها همتون تا زمان پریدتون علایم داشتید ؟ اگر علایم نداشته باشیم اصلا امکان بارداری وجود نداره ؟. چند روز بعد پرید باید بی بی چک زد ؟ 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

مثلا اگ ۲۰۰ باشه ۴۸ساعت بعد باید ۲برابر بشه

وگرنه ی مشکلی هس

بعضیا علائم دارن بعضیام هیچی بارداری همه مثله هم نیس

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
مثلا اگ ۲۰۰ باشه ۴۸ساعت بعد باید ۲برابر بشه وگرنه ی مشکلی هس بعضیا علائم دارن بعضیام هیچی بارداری ...

مرسی عزیزم . پس بعضی ها که زیر ۲۰۰ هستند تاپیک می زنند خطرناکه یعنی ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بستگی داره چند بارداریت باشه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بتا هورمون بارداری که بعد از تشکیل جفت توی خون ترشح میشه بعد که تعدادش زیاد میشه از طریق ادرار دفع میشه 

حالا بعضی ها دیر جنینشون تشکیل میشه مقدار هورمون بتا خونشون دیر میره بالا 

بتا توی خانوم های باردار که بارداری سالمی دارن هر ۴۸ ساعت یکبار دوبرابر میشه و بعد از زایمان هم کم کم مقدارش توی خون میاد پایین و به صفر میرسه

😉😉😉😉

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
بتا بخشی از هورمون hcg هست هورمون  HCG  هورمونیه که تو دوران بارداری توسط جفت ایج ...

اهاااان یعنی ما زمان می فهمیم بارداریم که جفت ایجاد شده نه زمانیکه لقاح صورت گرفته درسته ؟

نه عزیزم بستگی داره چند بارداریت باشه

ممنونم ازت بعد تو‌طول بارداری ثابته یا بالاتر می ره ؟

بستگی داره چند روز تاخیر داشتن اینا رنج آزمایشگاهی داره مثلا تا ۱۸۰۰ حدود ۴ هفته س

اگه اینا با هم نخونه یعنی ممکنه مشکلی باشه

خدایا شکرت شکرت شکرت.
ممنونم ازت بعد تو‌طول بارداری ثابته یا بالاتر می ره ؟

عکسی ک فرستادمو ببین

اهاااان یعنی ما زمان می فهمیم بارداریم که جفت ایجاد شده نه زمانیکه لقاح صورت گرفته درسته ؟

خب لقاح که ایجادمیشه جفت ب وجود میاد 

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
بتا هورمونیه که جقت ترشح میکنه بالا رفتنش یعنی اینکه جنین در حال رشد و تکاملِ. علائم در همه یکسان ن ...

اهان یعنی تا ۹ ماه بتا هی بالا می ره