2777
2789
عنوان

ليفان x50 خوبه يا mvm 315 new يا پژو پارس ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6989 بازدید | 50 پست
ماهم میخایم لیفان بخریم تحقیق کردی راجبش؟

خيليييييي زياد خيليها راضي ان يه عده هم ناراضي 

البته كلا ديد ايرانيها نسبت به ماشين چيني بده 

درصورتيكه بيشتر قطعات خودروهاي داخلي چينيه 

يا همين گوشيهاي تو بازار و حتي ايفون هم توليد چينيه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین،،قوربون آدم دانا

واقعیتش میگم روزهای اول که ۳۱۵ داشتم،خدا شاهده وقتی روشن بود گاهی دوباره استارت میزدم از بس بی صدا بود نمی‌فهمیدم روشن😬😬

چون قبلش پژو داشتم،بعد فهمیدم تازه ماشین چی هست

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
به خدا عالیه

شوهرم بدجوری گیر داده ک لیفان بخره

من میگم پژو پارس میگه ن لیفان

حالا من سررشته ندارم ببینم کدوم بهتره

بخاطر چینی بودنش میگفتم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
عزیزم لیفان بهتر خدمات میده و بهتر راه میره،دوستان من اکثرا لیفان دارن از هر نوعش بگی،راضی ان،،دوستا ...

امشب  315 new مدل نود و هفت صد و ده ميگفت 

نودو پنج نود تومن 

پس بنظرتون ليفان بخريم بهتره؟ 

شوهرم بدجوری گیر داده ک لیفان بخره من میگم پژو پارس میگه ن لیفان حالا من سررشته ندارم ببینم کدوم ب ...

پژو پارس ماشین قدیمی،داغون،پر خرج،و.....

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
پژو پارس ماشین قدیمی،داغون،پر خرج،و.....

جدی؟

پس بزارم همون لیفانو بخره؟😂

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
پدرشوهرم لیفان داره افتاده خراب ی گوشه چون قطعاتش خیلی گرونه یا کلا نیست بعدم چرا فکرت رفته سمت چیز ...

اخه از تصادف ميترسم 

اونقدرها اهل ظاهر ماشين نيستم 

امشب  315 new مدل نود و هفت صد و ده ميگفت  نودو پنج نود تومن  پس بنظرتون ليفان  ...

نمیتونی واستی بعد عید

چون قیمت های الان حدود ده تومان بالای قیمت اصلی

حسابی ضرر میکنید

جدی؟ پس بزارم همون لیفانو بخره؟😂

بله

ولی هر ماشینی که می‌خرید حتما ببرید مکانیکی

برلیانس دست دوم

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
بله ولی هر ماشینی که می‌خرید حتما ببرید مکانیکی

ممنون

شوهرم بدجوری گیر داده ک لیفان بخره من میگم پژو پارس میگه ن لیفان حالا من سررشته ندارم ببینم کدوم ب ...

منم بيشتر ليفان رو ترجيح ميدم 

اما ميترسم ماشين خوبي از آب درنياد 

اخه با كلي وام و قسط و ... بايد بخريمش