2777
2789

سلام دوستان من نزدیک ۱.۵ سال عقدم همسرم خیلی رو حجاب حساسه مثلا چند روز پیش ی عکس گرفتم تو دانشگاه اونو دید ی خورده موهام بیرون بود الان ۲ روز سرد صحبت میکنه باهام راهکار مناسب دارین ک از حساسیتش کم شه 

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راهکار برات طلاقه ... جدی میگم .. وگرنه تو جوونی پیرت میکنه از من گفتن بود .. 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

دیگه دو روز زیاده، حتماً باهاش بحث کردی، دیگه انتخاب خودمون بوده، میدونستیم با کسی داریم مزدوج میشیم که رو حجاب حساسه، من که پذیرفتم و دیگه بحث نمیکنم، ارزش کوچکترین اعصاب خوردی رو نداره

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
من رلم روم حساسه رله ولی خب حساسه دیگه نمیدونم چیکارش کنم

اره خیلی اذیت کننده اس من حجاب نه خیلی بده نه خیلی خوب در حد معمولم ولی با این رفتار نمدونم چ کنم

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤