2777
2789

طبق اولین‌ روز آخرین پریودیم ۶ هفته و ۱ روزم . از دیروز عصر لکه بینی دارم . کمرم خیلی درد میکنه . شیاف دکتر‌بهم داده بود گفت لک دیدی ۱۰ شب پشت سر هم بزار . الانم رفتم دستشویی بی ادبی هم میشه ترشح داشتم‌صورتی رنگ . خیلی نگرانم . کسی بوده لکه‌بینی یا خونریزی داشته باشه و بچش براش مونده باشه . تجربیاتتونو بگین لطفا آروم بشم

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

عزیزم سن بارداریت مثه منه اولا مبارکه دوما اصلا هول نکن

منم چن روز پیش مثه شما لک دیدم میخواستم از ترس سکته کنم ولی چیزی نیس گلم فقط شیاف بذار و استراحت مطلق مطمئنم بند میاد,اگه دور از جون ادامه داشت برو دکتر ولی بازم جای نگرانی نیس

یعنی هیچکس تا حالا لکه بینی نداشته؟

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سن بارداریت مثه منه اولا مبارکه دوما اصلا هول نکن منم چن روز پیش مثه شما لک دیدم میخواستم از ...

مرسی عزیزم . شما درد هم داشتی؟ لک چه رنگی دیدین؟ شیاف گذاشتین؟ من دکتر برای ۱۰ اسفند وقت سونو داده . دست خودم نیست وقتی لک میبینم داغون میشم

مرسی عزیزم . شما درد هم داشتی؟ لک چه رنگی دیدین؟ شیاف گذاشتین؟ من دکتر برای ۱۰ اسفند وقت سونو داده . ...

اره منم مداوم درد دارم ولی وقتی استراحت میکنم بهتر میشه,چاره ش ففط استراحته,حتی غذا هم درست نمیکنم اکثراوقات

لکم بین قهوه ای روشن و صورتی بود,اره شیاف گذاشتم و استراحت کردم دیگه نیومد

من 3اسفند دکتر نوبت سونو داده ,واسه شما دیرتر داده انگار

هیچ مشکلی واسه بچه ت پیش نمیاد عزیزم نترس فقط استراحت مطلق باش و شیاف بذار 

اره منم مداوم درد دارم ولی وقتی استراحت میکنم بهتر میشه,چاره ش ففط استراحته,حتی غذا هم درست نمیکنم ا ...

ممنونم عزیزم . ان شاالله بسلامتی این دورانو پشت سر بزاری و نی نی سالم بیاد بغلت . مرسی گلم از اینکه با حوصله جوابمو دادین . التماس دعا

عزیزم من از هفته 12 به بعد دایم خونریزی شدید داشتم ولی بچه ام چیزیش نشد اگر درد نداری نگران نباش شیا ...

ممنون عزیزم ان شاالله هر چی خواست خدا باشه

ممنونم عزیزم . ان شاالله بسلامتی این دورانو پشت سر بزاری و نی نی سالم بیاد بغلت . مرسی گلم از اینکه ...

خواهش میکنم عزیزم ممنونم بابت دعای قشنگت توهم ایشالا بچه ت صحیح و سالم بدنیا بیاد فقط استرس نداشته باش