2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلله

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
سلام 😘😘😘😘😘خوبی عشقم ؟؟؟🍭🍭🍭🍭🍭

سلام فدات گلم

تو چطوری خوش میگذره 😍😍😍😘❤🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
تاوقتیکه مجردین عشق و محبتتونو خرج پسر مردم نکنید.به پدرمادرخودتون محبت کنید. خودمم گذروندم این روز ...

درسته بانظرت کاملا موافقم 

ولی من تاحالا خرج کسی نکردم 

فقط نامزدیم بهم خورده و ناراحتم 

ولی من نمیگم پسر مردم خوبه یا بد

ولی ب عنوان همسر ک بخوای حساب کنی ک من عقدم بهم خورد میگم ک 

تو زندگی هرکسی ی جایگاهی داره 

خونوادت ی جایگاهی دارن و همسرت ی جایگاه 

ن خونوادت جای همسر نامزد و کسی ک دوسش داری رو برات پر میکنن 

ن همسرت جای اعضای خانوادتو پر میکنه برات .

ولی حرف شمارو کاملا قبل دارم  

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...