2777
2789

برنجی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب طلا قشنگتره

آره منم مدلای آب طلارو بیشتر دوس دارم گرونترم هست 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

یکی دیدم شبیه این ولی قشنگتر ازاین مدل اونو پیدانکردم تواینترنت خوبه به نظرتون 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

بنظر من مدرن بخر این ب خونه سلطنتی طور میخوره

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

ازاینایی که به سقف نصب میشه ال ای دیه کنترلیا 

خونمو وسایلام ودارم عوض میکنم کلا مدل خونم سلطنتی ماننده 

خونمو وسایلام ودارم عوض میکنم کلا مدل خونم سلطنتی ماننده 

پس همون سلطنتی باید بخری 

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
پس همون سلطنتی باید بخری 

اره امروز عجله ای رفتم ابوسعید فردام باید دوباره برم خوب بگردم مدلارو ببینم 

ازاینایی که به سقف نصب میشه ال ای دیه کنترلیا  

وای نه من از اونا دارم ال ای دی هاش همه سوختن اصلا نورش خوب نیست من آب طلا میپسندم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای نه من از اونا دارم ال ای دی هاش همه سوختن اصلا نورش خوب نیست من آب طلا میپسندم

مرسی ثمین جون ...اره اتفاقا فروشنده هم گفت ال ای دیاش میسوزه .. همسرم زیاد ازاین برنجیا خوشش نمیاد قبل اینکه این مدلی که عکسشو گذاشتم ببینه میگفت از اون سقفیا حالا هردومون اب طلائیارو پسندیدیم امروز وقت کم آوردیم همسرم کارداشت فردا میرم کلی میگردم لاله زارم میرم ببینم چطورن مدلاشون