2777
2789

راه نهایت بدجنسی و دق دادن قوم شوهر(تاپیک فانه) و جنبه شوخی داره

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

هیچی اونا خودشون یه ادم بهت انداختن که بابت داشتنش تا عمر داری همه جای ادم میسوزه

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه خوتو شاد و خوشبخت نشون بدی سوزشش با هیچی نمیخوابه🙄

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

جار ی من کارش اینه همش میگه آقا رضاگفتن امروز لباس میشوری با لباسشویی اتوماتیک دیگه غذانپز از بیرون میگیرم

آقا رضاگفتن بیا بریم برات چهارتادیگه النگو بخرم

بخدامن نمیخاستمااااا ولی میگه نههه باید برات بگیرم

آقا رضا میگن تو بهاطر بچها خیلی اذیت میشی عید بااااید بیای بریم دوبی که خستگیت در بره هرچی میگن نهههه بابا خونه باشیم گفته اصلا باید بریم