2777
2789
عنوان

دلم میخاد مادرشوهرمو خفه کنم😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 50 پست
شوهرت جوابش داده بیخیال

تا خودم جوابشو ندادم اروم نمیگیرم

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همان جواب شوهرت  خوبه کلا مردی که دیگران خرجشو بدن  یا ازکار افتاده و فلجه یا مرد نیست ممکن نر باشه تازه انم باید بررسی بشه 😊

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
میخام بگم تو خودت دامادت دوساله بیکاره تاحالا یه هزاری به دخترت کمک نکردی یه شام یا ناهار دعوتشون نک ...

نههه بگو شوهرم گفت حرفاتونو. منم گفتم مشکلی ندارم ب شرطی ک اسمتو ازشناسنامعه اونا حارج کنی فرزند خوانده بابای من بشی😅😅😅

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
نمیدونم ولی زارت بزن به هیکلش 😐😐😐من جای توحرصی شدم

یکی نیس بگه فضول خانوم ب توچه همه باباها ب پسرشون کمک میکنن توخودت چی دادی ب پسرت ک حالا فضولی بابای منو میکنی

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

افرین به شوهرت که غیرت داره نمیشینه نون پدر زنشو بخوره      حالم از مردای مفت خور بهم میخوره   ایندفعه مادرشوهرت چیزی گفت بگو شوهر من هنوز اون قدر بی غیرت نشده بخواد کسی خورد و خوراکشو براش فراهم کنه    بگو نون بازو خودشو میخوره خیلیم راضیه

😐😐😐

بنظرم همسرتون جوابشو داده. شما فقط یه پوزخند میزدی یه نگاه محبت امیز به همسرت میکردی کافی بود🤪

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
همونجا باید جوابشو می دادی  می گفتی پسرتون شوهر کرده یا زن گرفته ؟

جلو من نکفته وگرته جوابشو میدادم چن شب پیش بهش گفتخ بعضیا میخابن تو خونه پدرزنشون خرجشونو میده نمیدونن پول پدرزن مثل زنگوله ی دم دره همش میخوره تو سر ادم...خرجشو میدن و مث برده ی خودشون کردنش اختیار از خودش نداره

میخواستی بگی خجالت نمیکشی پسرت مث گداها دستش جلو پدرم دراز باشه؟ قرار باشه خرجمو پدرم بده پس پسرت ش ...

شوهرم اصلاااا همچین ادمی نیس اون دیوونش دلش میخاد پول مفت برسه ب بچه هاش

بگو تو خیلی دلت برا بچت میسوزه خودت خرجشو بده مادر مهربان😐

همینو بگو تاحالا یه پنج تومنی ب ما ندادن اونوقت از بابای من انتظار داره