2777
2789
عنوان

جنگ نرم عشق (قسمت اول)

136 بازدید | 7 پست

بچه ها این داستان واقعیه و بر اساس تجربه شخصی خودمه

لطفا بخونید.

تلفن زنگ میخورد..گوشی رو برداشتم..اولش نشناختم اما کم کم شناختم که معلم چن سال پیش ابتداییم(همونی که پسرش عاشقمه)زنگ زده..با خودم گفتم معلمم شماره ی منو از کجا گیر آورده؟ .ازم پرسید : با درسا چیکار میکنی؟ گفتم خداروشکر..بد مامانم اومد گفت با کی حرف میزنی؟؟... 

ادامه اش داخل تایپک دوستان 

زیاد وقتتون گرفته نمیشه کمکم کنید ..

ممنون میشم 

اجرتون با خانوم فاطمه ی زهرا(س)

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه ی تایپک

به مامانم گفتم : معلممه...گفتم: با مامانم کار داشتین؟ گفت نه عزیزم سلام برسون ..گفت زنگ زدم حال خودتو خانوادت و وضعیت درست و بپرسم.بد گفت معدلتو چن شدی؟ گفتم ۲۰ گفت آفرین لیاقتشو داری..دختر مودب و با استعدادی هسی با خانواده ی خوب..گفتم..لطف دارین خوبی از خودتونه. گفت الهییی..گوشیو دادم مامانم..گفتم یاعلی چی میخواد بگه؟از دیوونه گری های پسرش یا حرفایی که بهم زده؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

پسرش علیرضا تقریبا هم سن منه و یه پسر قد بلند و لاغر با چشمای درشت مشکی..یه آدم لجباز و مغرور و شوخ طبع و مهربون و شیطون‌‌..چن بار باهم برخورد داشیم..از طرز نگاه و پوزخنداش همه چیز میشه فهمید..تازگی ها گوشی خریده ..دنبال موقعیتی میگرده تا با من صحبت کنه ..اگه بگم ازش بدم میاد دارم دروغ میگن ولی عاشقش نیستم..خیلی ازش میترسم در واقع از واکنش هاش بیشتر

یه بار که وارد مجتمع شدم یه بچه ی خوشگل و نازنازی توجهمان به خودش جلب کرد..یه پسر با موهای طلایی و چشمای آبی و توپولو.‌. دیدم پاش به کنار باغچه گیر کرد و زمین خورد..دست خودم نبود ..اومدم برم و بلندش کنم که دیدم علیرضا یکدفعه ای سریع تر ازمن رفت و بغلش کرد..خیلی تحویلش گرفت و .یه جوری بچه آروم گرفت ..که تعجب کردم..گفتم شاید از اقوام شان باشد اما دیدم که بچه را زمین گذاشت و رفت...من نزدیک بچه شدم و نشستم و بش گفتم سلام عزیزم..چی شد؟ منم قربون صدقش بچه رفتم..دیدم که اومد سمتم و گفت: چیزی نشده ، نگران نباش..