2777
2789
عنوان

ویژگی های مثبت و منفی درونتون چیه🤔😍

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست
ویژگی اینو دارم که هی بی بی چک منفی تولید کنم😭😭😭ویژگی مثبتم مهربونم نانازم💋💃

😂😂😂 مجبوری هی بزنی  خب عزیزم به خودت برس و لذت ببر مهربون  وقت برای بی بی هست تازه قلبشم تشکیل میشه بعد خووش میگه سلام من اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااخه قشنگم هیچ موجود بد و منفی نگری تو دنیا نیست

من هستم😖😭 از همه چي و همه كس بدم مياد شوهرم ميگه كل وجودت پراز نفرته كه داره داغونت ميكنه كلا فقط عاشق شوهرمم به جز اون از همه اطرافيان بيزار حتي خانواده ام هيييييي واقعا خيلييي بد ادم اينجوري باشه خيليييي بده😞

نمیخوام تو تاپیکت انرژی منفی بدم...از بدشانسیا و سختیای زندگی

به بدشانسی و سختی هر چقدر فکر کنی روزیت میشه آرامش و گرمای  وجودی خودت و خونه توی عزیزم  تو ببازی بقیه دیگه فاتحه ان شروع کن به خواستن و تونستن

من هستم😖😭 از همه چي و همه كس بدم مياد شوهرم ميگه كل وجودت پراز نفرته كه داره داغونت ميكنه كلا فقط ...

خب چه ویژگی هاشون اذیتت میکنه 

تاحالا خودت به آرامش هم دعوت کردی عشقممممم قشنگم لحظه های باهم بودن با ارزشه سوره الرحمن آیه ۳۳ رو ۷۰ بار هرروز بخون رو آب بخور عالیه

خب چه ویژگی هاشون اذیتت میکنه  تاحالا خودت به آرامش هم دعوت کردی عشقممممم قشنگم لحظه های باهم ...

نه كلا خودمو از ياد بردم 😔 حتما اينكارو ميكنم گلم😘 مرسي از راهنماييت مهربونم😘😘🙏❤️

به بدشانسی و سختی هر چقدر فکر کنی روزیت میشه آرامش و گرمای  وجودی خودت و خونه توی عزیزم & ...

اخه واقعا جوری ک میگی بودم...از بس خوردم ب دیوار دیگه کم اوردم...ولی باز پوست کلفتانه میگمو میخندم...مثلا الان انقد حوصلم سر رفته حس گریه دارم

خب چه ویژگی هاشون اذیتت میکنه  تاحالا خودت به آرامش هم دعوت کردی عشقممممم قشنگم لحظه های باهم ...

مثلا هر كسي يه عيبي داره خب طبيعيه اما من كلا كليد ميكنم به اون عيباشون و خوبياشون از ذهنم پاك ميشه كلا