2821
2789
عنوان

وقتی دلتون میگیره چیکار میکنین؟

270 بازدید | 18 پست

وقتی دلتون میگیره کاری هم از دستتون بر نمیاد چیکار میکنین بهتر شین؟

دلم گرفته عصبیم ولی هر کاریم میکنم فایده نداره حتی گریه هم که میکنم اروم نمیشم😞

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ازدیشب این جوری هستم نمیتونم گریه کنم کاری نمیکنم خودمو باکاراخونه سرگرم میکنم😔

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
کجابودی قطع بودی

خودم خودمو قطع کرده بودم

خووووبی؟😍

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
دلم تنگ شده بود واست خوب شد امدم نگاه کردم تو تاپیکام بودی خوشحال شدم ک هستی و قطع نشدییی 😭 من خ ...

قربونت منم دلم تنگ شده بود برات😞

مرسی

نمیدونم بگم خوبم یا نه راستش زیاد خوب نیستم ولی تورو دیدم خیلی خوشحال شدم❤😍

2825
2823
2791
2779
2792