2777
2789

از خدا بیخبرا تاپیکم متوقف کردن.بخدا راسته بفکر جون خودتونو بچه هاتون باشید.

بخدا نه بخاطر جمعه من خودمم میرم برای رای.ولی با دستکش و ماسک.دستمم میشورم

توروخدا مراقب بچه هاتون باشید.

ک ر و ن ا اومده قم.تو بیمارستان کامکار قرنتینه شده.اگر اونجا اشنا دارید بپرسید.

بیخیال بابا 

باید بزاری ی عده تو خریت خودشون باقی بمونن

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو تا حدی که میدونستی خبر دادی که هموطنات آگا باشن حالا قطعیو غیر قطعی بودنشو تو نمیدونی که همین که بخاطر هموطنات خاسی اطلاع بدی خیلیه. اون کسایی که بخاطر منافع خودشون تاپیکتو متوقف کردن واقعا کارشون بد بود

💕 ✨TURK GIRL✨ 💕

میدونی چیه ما ملتی هستیم که کلا فضای زیر برفو بیشتر دوست داریم بخاطر همینه کسی ازمون میخواد سرمونو از زیر برف دربیاریم و واقعیتهای تلخو ببینیم اذیت میشیم و سعی میکنیم صورت مسئله رو پاک کنیم .مرسی که اطلاع دادی

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما