2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین خواهرانه کمکم کنید هیچکسو جز شما ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 36 پست
 گلی با این وضع نمیشه البته جوری ک شما میگی شوهرت اینقدر بی غیرته اگ تو کار کنی و پولی داشته با ...

عزیزم برا اینا هم ی پول اولیه باید باشه پولشو نمیده گفتم پول جور کن روبان بخرم گلسر توخونه درست کنم گفت نمیخاد پول نداریم نمیذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید متوجه بشه که باید نیازهای خانواده اش رو تأمین کنه و این مسئولیتش هست  چه موقعیت خوب ...

روحیه میدم بهش بخدا انقد مهربون میحرفم نون پنیرو هرروز با کلی به به چه چه میخورم ب غیرتش برنیاد اصلا صدامو در نمیارم ولی ادمم ی حدی داره لخدا داره پررو میشه

😪😪😪طفلی خواهرت میفهمم چی میکشه بخدا خسته شدم 

الان چهارساله عروسی کرده هنوز یه گرم گوشت برای خونه اش نخریده

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
چیکار کنم بنظرت؟؟

ی لیست بنویس بده بهش بهش بگو کم کم بخر لیست بلند بالا گوشتو مرغو ماهی و همه چی بعد گفت پول پرست یا شکم پریت بگو کم کم بگیر وگرنه سوتغذیه میگیریم خرج اون هزار برابره 

بچتو ک قربون صدقه میری بگو کی باشه بزرگ بشی عروسیت ببینم برات چی بخرم چی بخرم بهش بگو ما این بچه دنیا اوردیم در برابرش مسئولیم

حتما حتما با ی مشاور هم حرف بزن

ما هم داریم ازین ادما تو فامیل  پسر عموم همینجوره سر هر کار میره ی ماه بیشتر نمیمونه عیب الکی میزاره میاد بیرون

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند