سلام.بچه ها خیلییی حالم بده نمیدونم چیکار کنم شوهرم ی مدت اعتیاد ب قرصو تریاک داشت ک به خانواده ها گفتم ترک کرد(باز بعید میدونم انقدر ک زبون چربو زرنگه) از نظر اخلاقی تاپیک قبلی گفتم برا پسرمون پدر نمونه ای هسش ولی خیلییی بی عاره الان ۱ ساله سرکار نمیره یبار رفت ی هفته با یارو دعواش شد باز اومد خونه بخدا از بس نون پنیر خوردیم خسته شدم یک ساله کل زندگیمو دارو ندارمو به پاش ریختم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بقران خسته شدم خیلی طلبکاره بخدا یکسال هیچ جایی نرفتیم جتی عروسی ها هیچی نخریدیم گوشتو مرغ نخریدیم ب ...
شوهر خواهر من میگه من مریضم تو فهم ودرک نداری من نمیتونم کار کنم بخدا هیچیش نیست همه ازمایشی داده تا یه عیب پیدا کنه بره تحت پوشش کمیته یا بهزیستی ولی هنوز بیماریش پیدانشده
بچه ها دیگ روم نمیشه پول پوشک پسرمو همش از مادرشوهرم مامانم یا نسیه میخریم هیچی نه میخریم نه میپوشیم ...
بهش بگو از تو گوشی کار پیدا نمیشه برو دنبال کار باش بره رستورانی مغازه ای کارخونه هر چی بگو اصن برو کمک بنا یا کمک کچ کار شو هم کار یاد بگیر هم کار کن اینقدر کار
بچه ها خیلی پرروعه من یکساله ب پاش موندم صدامو در نیاووردم الان ک اعتراض کردم کلی حرف بارم کرد ک من مقصرمو تو پول پرستی روزای سختم یادم نمیره ک پشتم نبودیو...
راسی مشکل از اونجایی شروع شد ک هی دنبال هررکاری میره ی ایرادی میذاره ک این دوره این حقوقش کمه این حجم کارش زیاده
ی کار کاملا اوکی پیدا کرده ولی مسیرش طولانیه مجبور بود هفته ای ۴ روز اونجا بمونه بعدش بیاد خونهدحقوقشم ۵ تومنبود! ساعت ۱۰ قرار بود برن قرار داد ببندن ولی بخاطر اینکه ۴ روز اونجا قراره بمونه و۱ساعت راهش اونورتره نرفت نشست خونه گف نه ول کن
همسرت رو هم سعی کن توی آرامش و به خوبی، منطقی باهاش حرف بزنی و آینده بچه تون رو بهش گوشزد کنی و این که باید بتونید زندگی و آینده خوبی برای خودتون و بچه تون رقم بزنید
کار از بیکاری خیلی بهتره
اصلا کار کردن باعث افرایش اعتماد به نفس و عزت یه مرد میشه
خواهرانه کمکم کنید من چیکار کنم با این وضع راه درست چیه؟هزاااااررررااااان بار صحبت کردم اولش هی میگ حق باتوعه تو راس میگی از فردا درست میشم باز فردا همون اشو همون کاسه اس
گلی با این وضع نمیشه البته جوری ک شما میگی شوهرت اینقدر بی غیرته اگ تو کار کنی و پولی داشته باشی اصصصصصلا دیگه سر کار نمیره ولی چند تا کار هس میشه تو خونه انجام داد اگ نمد دوزی بلدی وسایل تزیینی درست کن بزار مغازه ها بفروشن یا دستبند درست کن مهره بخر یکم اگ اونا بلد نیستی ترشی درست کن برا مغازه ها ببر بفروشن برات بهت ی پولی میدن ببین تو شهرتون کارای خونگی نیس مثل سبزی تمیز کردن یا مهره چینی