2777
2789

سلام.بچه ها خیلییی حالم بده نمیدونم چیکار کنم شوهرم ی مدت اعتیاد ب قرصو تریاک داشت ک به خانواده ها گفتم ترک کرد(باز بعید میدونم انقدر ک زبون چربو زرنگه) از نظر اخلاقی تاپیک قبلی گفتم برا پسرمون پدر نمونه ای هسش ولی خیلییی بی عاره الان ۱ ساله سرکار نمیره یبار رفت ی هفته با یارو دعواش شد باز اومد خونه بخدا از بس نون پنیر خوردیم خسته شدم یک ساله کل زندگیمو دارو ندارمو به پاش ریختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو منم یه شوهر خواهر این مدلی دارم بگو کاری که نمیتونیم برات بکنیم لااقل یکم سبک شی

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

بچه ها دیگ روم نمیشه پول پوشک پسرمو همش از مادرشوهرم مامانم یا نسیه میخریم هیچی نه میخریم نه میپوشیم بخدا با اینا هم من مشکلی ندارم ولی الان چند وقته اقا همش تو گوشی درحالی بازی کردن تا صب تازه صب میگیره میخابه!!! 

میگم برو تلاش کن دنبال کار باش هی میگ از کجا میدونی نیسم تو گوشی دنبالشم بخدا ی روز دنبالشه صد روز تو بازیه و علاف میچرخه میگرده تاز۶ تازه بعد یکسال داره صدام در میاد ک این چ وضعشه خسته شدم تازه طلبکارم شده میگ تو پول پرستی تو هرچی میخای لیست کن بهم بخرم صداتو ببر 

بخدا طلاق بگیر از دسش راحت شو😭😭😭 ای خدا مگه زندگی چقده که ما زنا بخوای همش غصه بخوریم  ...

بقران خسته شدم خیلی طلبکاره بخدا یکسال هیچ جایی نرفتیم جتی عروسی ها هیچی نخریدیم گوشتو مرغ نخریدیم برنج نخریدیم ادمم ی حدی داره هی من تحمل کردم گفتم زندگی بالا پایین داره ولی میبینم اقا انگاااار نه انگار تازه دیشب اعتراض کردم قهر کرده محلم نمیده میگیادم نمیره تو این روزام چیکار کردی با من