2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدید ؟ لطفا بیایید

58 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ، 

مامانم دیشب خواب مامان بزرگم را دیده . مامان بزرگ من حدود ۱۲ سال پیش عمرش را داده به شما. مامانم می گه می دانستم خوابم دیدم مامان بزرگت آمده با چادر نمازش تو خوابم گفته که می خواهم برای تو ( مامان من ) و یکی از دایی هام که به مامانم خیلی نزدیکه دعا کنم مامانم چادرش را می کشه که تو که کم می ای به خوابم بیا با هم حرف بزنیم مامان بزرگم با دستش چادرش را محکم می گیره که نمازش را ادامه بده .

ممنون می شم بگید چه تعبیری می تونه داشته باشه.

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

تعبیرش انشاالله خیره 

ب خیری تعبیر کن همه چیزو 

ولی اسی اگ مامان بزرگت زنده بود عمرشو ب ما نمیدادا😁

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعبیرش انشاالله خیره  ب خیری تعبیر کن همه چیزو  ولی اسی اگ مامان بزرگت زنده بود عمرشو ب ...

نه بابا خیلی مهربون بود مطمینم اگر می دانست جوان ها بهتر زندگی می کنند می داد 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

[QUOTE=124880783]خدا رحمت کنه همه رفتگانو . بابای تازه فوت شده منم بین اونا[/QUOTE

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

نه بابا خیلی مهربون بود مطمینم اگر می دانست جوان ها بهتر زندگی می کنند می داد 

اخی عزیزم 

خدا رحمتش کنه

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند