2777
2789
عنوان

دنیای نامرد

337 بازدید | 24 پست

دلم امشب بدجور گرفته😔زندگی سخت تر و دنیا نامرد تر از اون چیزی بود ک فک میکردم،دلم بچگیمو میخاد دوران مدرسه،زمانی ک تنها دغدغمون ننوشتن مشقای شبمون بود یا این ک میترسیدیم نمرات پایینمونو مامان بابامون ببینن😞کاش بزرگ نمیشدیم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

هر برهه ای سختی خودشو داره

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که افسردگی شدید دارم این روزها واقعا داغونم😔

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

😭😭😭😭منم خیلی غلط گردم ک گفتم کاش زودتربزرگ بشم خیلییی خستم دیگه نمیدونم چیکارکنم بخداااا همش گریه😭😭

عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍
😭😭😭😭منم خیلی غلط گردم ک گفتم کاش زودتربزرگ بشم خیلییی خستم دیگه نمیدونم چیکارکنم بخداااا همش گری ...

همه تو غم و اندوهن مردم ایران افسرده ترین مردم جهانن😔😔😔😔😔

منم از اينكه چن ماه ديگه قراره از پيش خونوادم برم خيلي ناراحتم  ازاينكه نتونستم به اونيكه دوسش دارم حسمو بگم ناراحتم 

همش يه بغضي لعنتي چسبيده به گلوم اه

هـرچه تبر زدى مرا ، زخم نـشد ، جـوانه شد🌱
منم از اينكه چن ماه ديگه قراره از پيش خونوادم برم خيلي ناراحتم  ازاينكه نتونستم به اونيكه دوسش ...

عزیزممممم میفهممت خیلی دوری از خانواده سخته😔😔😔😔😔من با این ک نزدیکمن ولی دوریم نمیدونم چرا اینجوری شد کاش منم ی خانواده صمیمی و پر از عشق داشتم خیلی دوسشون دارم تحمل ناراحتی هیچکدومشونو ندارم😢😢😢😢😢😢همه ب روز همیم

کاش برگردم هیچ وقت بخاطر عشق خودموتواین وضعیت گند نمینداختم 

کاش دکمه برگشت وجود داش یه پلی بک میزدی و همه چیو از اول درست میکردی😔😔😔

عزیزممممم میفهممت خیلی دوری از خانواده سخته😔😔😔😔😔من با این ک نزدیکمن ولی دوریم نمیدونم چرا اینجو ...

اولش با رفتنم مخالف بودن 

ولي الان كه موافقت كردن ، خيلي پشيمونم فكر كه ميكنم چشام پر اشك ميشه 

نميدونم قرار چه جوري تحمل كنم 

😭😭😭😭😃😃

هـرچه تبر زدى مرا ، زخم نـشد ، جـوانه شد🌱