دلم امشب بدجور گرفته😔زندگی سخت تر و دنیا نامرد تر از اون چیزی بود ک فک میکردم،دلم بچگیمو میخاد دوران مدرسه،زمانی ک تنها دغدغمون ننوشتن مشقای شبمون بود یا این ک میترسیدیم نمرات پایینمونو مامان بابامون ببینن😞کاش بزرگ نمیشدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!! اما بدان خدايى هم هست
عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍
منم از اينكه چن ماه ديگه قراره از پيش خونوادم برم خيلي ناراحتم ازاينكه نتونستم به اونيكه دوسش ...
عزیزممممم میفهممت خیلی دوری از خانواده سخته😔😔😔😔😔من با این ک نزدیکمن ولی دوریم نمیدونم چرا اینجوری شد کاش منم ی خانواده صمیمی و پر از عشق داشتم خیلی دوسشون دارم تحمل ناراحتی هیچکدومشونو ندارم😢😢😢😢😢😢همه ب روز همیم