2777
2789
عنوان

شاغل بودن و بچه داری

1410 بازدید | 28 پست

من ارشد فیزیک دارم

۳ سال معلم بودم البته غیرانتفاعی اما مدرسه مون خوب بود

پارسال که باردار بودم و امسال بخاطر کوچیک بودن بچم نرفتم یعنی دو سال

الان بم گفتن از مهر بیا سرکار

اگه بخوام برم این اخرین فرصته برام که بتونم به کارم برگردم چون شهرستانیم و کار کم پیدا میشه

تا اون موقع پسرم میشه ۱۸ ماه

میتونم بزارم پیش مادرشوهرم که ۶۴سالشه البته خودش معلم بوده بازنشسته شده یا مهد

از خانواده خودم دورم

خودم مایلم برم سر کار هم بخاطر پولش هم میخوام تو جامعه باشم و خونه نشین نشم

حالا با این شرایط شما بودین چیکار میکردین؟

به نظرتون برم سر کار؟؟

خدايا خودت حافظ پسرم باش

من که دخترمو از یه سال و ده ماه گذاشتم مهد خیلی راضیم😊خیلی دوست داره

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو به نظرم . چند روز باید بری؟حقوق غیر انتفاعی چطوره؟

مدرسه ما اینطوره هر روز باید بریم ساعت ۷:۳۰تا ۱:۳۰

شنبه تا پنجشنبه

حقوق اداره کار میدن با سنوات و عیدی و هرچی به اداره کاریا تعلق میگیره و سالانه قرارداد میبندن

کلا مدرسه مون برا همیناش خوبه از همه مدارس دیگه بهتره از نظر حقوق و زیاد متقاضی کار دارن

و بعد ۱۰ سال هم استخدام رسمی خودشون میشیم البته تا الان که اینطور بوده روال کارشون

خدايا خودت حافظ پسرم باش
اگه خوبه حتما برو من پارسال که بارداربودم میرفتم واز شش ماهگی هم بچمو مهد میزارم ولی اگه شما بچتون ...

مهد به بچه های کوچیک میرسن؟؟از نظر خواب خوراک و پوشک چطوره؟؟

خدايا خودت حافظ پسرم باش
مدرسه ما اینطوره هر روز باید بریم ساعت ۷:۳۰تا ۱:۳۰ شنبه تا پنجشنبه حقوق اداره کار میدن با سنوات و ...

اوه چه ساعت کاریش زیاده!!

چیا تدریس میکنین؟

دوره دوم درس میدین؟

ساعتی چند میدن؟

مدرسه ما اینطوره هر روز باید بریم ساعت ۷:۳۰تا ۱:۳۰ شنبه تا پنجشنبه حقوق اداره کار میدن با سنوات و ...

حتما برو

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بنظرم گفتی غیر انتفایی،مگه غیر انتفاعی استخدام میکنه

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤