2777
2789
عنوان

شاغل بودن و بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از هفت ماه گذاشتم خیلی هم راضی بودم اصلا شیر خشکی هم نشد، برای بچه هم خیلی خوب بود ولی دهنم سرویس شد خیلی سخت بود خیلی، ولی اگه زمان بره عقب باز هم میرم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بنظرم گفتی غیر انتفایی،مگه غیر انتفاعی استخدام میکنه

مدرسه ما زیرنظر یه موسسه بزرگه برا همین اگه ازت راضی باشن استخدام میکنن یعنی سالها اینطور بوده ایشالا به ما برسه هم همینطور باشه

خدايا خودت حافظ پسرم باش
اوه چه ساعت کاریش زیاده!! چیا تدریس میکنین؟ دوره دوم درس میدین؟ ساعتی چند میدن؟

ساعت کاریش زیاده برا همین حقوق کامل میدن

حتی کلاس نداشته باشیمم باید بمونیم مطالعه کنیم سوال بنویسیم کارای جانبی انجام بدیم

خدايا خودت حافظ پسرم باش

[QUOTE=124857225]مدرسه ما زیرنظر یه موسسه بزرگه برا همین اگه ازت راضی باشن استخدام میکنن یعنی سالها اینطور موفق باشی

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
مهد به بچه های کوچیک میرسن؟؟از نظر خواب خوراک و پوشک چطوره؟؟

عزیزم من درس میخونم و اونجا خودش مهد داره چون خیلی ازخانما و استادا بچه کوچیک دارن امسال خداروشکر مهد گذاشتن

ازنظر خواب وخوراک اره واقعا راضیم

من اوایل برای دخترم مربی خصوصی گرفتم ولی اصلا راضی نبودم ولی  مربی تو مهد عالیه و دخترم هم بهش عادت کرده 

عزیزم من درس میخونم و اونجا خودش مهد داره چون خیلی ازخانما و استادا بچه کوچیک دارن امسال خداروشکر مه ...

خداروشکر

کاش برا مام یه همچین مهدی بود اینطوری عالیه

خدا برات حفظش کنه

خدايا خودت حافظ پسرم باش
خداروشکر کاش برا مام یه همچین مهدی بود اینطوری عالیه خدا برات حفظش کنه

مرسی عزیزم

انشالله که توکارت موفق بشی

من ازخانوادم  دورم وشهر دیگه ام 

واینجا هم فقط مادرشوهرمه که اونم  بچمو نگه نداشت وگرنه پیش اون میزاشتم باز خیالم راحت تربود ولی شما اگه مادرشوهرت نگه میداره اونجا بزار چون بچت کوچیکه گناه داره 

مرسی عزیزم انشالله که توکارت موفق بشی من ازخانوادم  دورم وشهر دیگه ام  واینجا هم ...

ممنون منم از مادرم دورم اگه نه که غصه نداشتم

مادرشوهرم که خیلی بچمو دوست داره یه بارم گفته نگهش میداره اما میترسم جا بزنه یا نتونه اخه بچه کوچیک سخته نگهداریش

خدا همه بچه هارو حفظ کنه

ایشالا هرچی خیر و خوبیه پیش رومون قرار بگیره

خدايا خودت حافظ پسرم باش
مدرسه ما اینطوره هر روز باید بریم ساعت ۷:۳۰تا ۱:۳۰ شنبه تا پنجشنبه حقوق اداره کار میدن با سنوات و ...

به نظر من که مدرسه برای خانمها هم محیطش مناسبه هم ساعت کاریش کمتره.

اگه برنامه ریزی بکنی هم به کارت میرسی هم بچه داری و خونه داری.