2777
2789
من ایودی هم داشتم ک متاسفانه جابه جا شده بود

ببین عزیزم اینم یه نشونه که خدا میخواد این بچه رو شما داشته باشین چرا نشونه ها رو نمیبینین وقتی با این شرایط بارداری شدی حتما مصلحتت در اینه والا بلا دانشگاه چیز خاصی نداره که به خاطرش بخوای آه و خون کسی رو تا آخر عمر به دوش بکشی در ضمن کسی که ازدواج می‌کنه و متعهد میشه باید آمادگی این شرایط رو هم داشته باشه حالا چه ۱۵ سالش باشه چه ۴۰ سالش و گلم اینم بدون تا آخر عمر وقت داری درس بخونی ولی کاری رو که ممکنه الان انجامش بدی بعدا راه جبرانی براش نباشه حواستو خوب جمع کن که چه تصمیمی میگیری فدات شم رضایت خدا رو هم فراموش نکن و کاری نکنی که نتیجه اش خشم خدا باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم اصلا نمی خوامش 😔😔😔 بچه داری خیلی سخته من خودم ۲۰ سالمه اصلا نمیتونم از پس یه بچه دیگه ...

خوب عزیزم اول حواست میبود بعد هم بنده هم 24سالمه در حال گرفتن لیسانس باردار شدم با اصرار فراوان دانشگاه به اینکه بچه رو بزارم مهد اما من انصراف دادم و به بچه هام رسیدگی کردم

من دانشجوی نمونه دانشگاه بودم نمره الف