من ناخواسته باردار شدم اصلا شرایط ش رو هم نداشتم نه مالی و نه جسمی اما روی چشمام نگهش داشتم بچه نمیخواید حواستون باشه خاله بازی نیست که سقط کنید آدم اونم
خودمم اصلا نمی خوامش 😔😔😔 بچه داری خیلی سخته من خودم ۲۰ سالمه اصلا نمیتونم از پس یه بچه دیگه ...
اون جون داره الان وا مگه به این راحتی آه اون طفل معصوم زندگیتو میپاچه وا، انسان مثل شما تازه مظلوم تر چه فرقی داره الان با بچه دیگت نخیر جون داره از اول الان قلبشو تشخیص نمیدن نه که قلب نداشته باشه داره علم آنقدر پیشرفت نکرده که بتونه تشخیص بده
هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ضمنا اون خدایی که تو به این راحتی میخوای جون یه بنده رو بگیریو بکشیش بدون که میتونه جون هر کیو بخواد خدا نکرده از شما بگیره شما الان در درجه اول باید مادر باشی دانشگاه و... نداره مادر باش بعدا فرصت داری دانشگاه بری خیالت جمع کسی نمیگه چرا دوسال دیرتر رفتی دانشگاه
هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹