2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همسرتون تو مرکز ناباروری ازمایش داده ؟

تاکید میکنم فقط فقط تو مرکز و ازمایشگاه های ناباروری 

ن ازمایشگاه های معمولی 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

من و شوهرم مشکلی نداریم ولی ۱۳ ماه شد اقدامیم و نتیجه نگرفتیم 

ادم یه دردی داشته باشه باز دلش اروم میگیره رو اون مشکلش تمرکز میکنه و صبر میکنه تا با دارو و درمان حل شه بعد بره اقدام ولی وقتی میگن مشکلی نیست و تو هر بار با کلی ذوق میری اقدام و منتظری جواب مثبت ببینی ولی پری میادو میژنه تو ذوق ادم خیلی ناامید  میشه

عزیزم همسرتون تو مرکز ناباروری ازمایش داده ؟ تاکید میکنم فقط فقط تو مرکز و ازمایشگاه های ناباروری&n ...

نه توی آزمایشگاه معمولی بوده ولی دکترم که دید گفت خیلی خوبه

نه توی آزمایشگاه معمولی بوده ولی دکترم که دید گفت خیلی خوبه

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم 

ولی حتما توی مرکز ناباروری ازمایش بده 

ازمایشگاه های معمولی اصلا دقیق و درست نیستن 

اشتباه زیاد دارن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

من و همسرم هم نابارودی بدون علت داشتیم...هیچ دلیلی پیدا نشد...حتی در اولین اقدامم باردار شدم طبیعی و سقط شد و دیگه حامله نشدم...خیلی جاها رفتم حتی آزمایش ها رو تو کلینیک ناباروری دادم ولی گفتن شما ناباروری تون بدون علته...سه سال صبر کردم تا اینکه دوبار iui انجام دادم که ناموفق بود و دی ماه امسال با رضایت خودم وارد سیکل ای وی اف شدم و الان هشت هفته باردار خداروشکر...اگه سنت اجازه میده صبر کن...من چون سی سالم شد نگران شدم یکم و اقدام کردم ...

من و همسرم هم نابارودی بدون علت داشتیم...هیچ دلیلی پیدا نشد...حتی در اولین اقدامم باردار شدم طبیعی و ...

خدارو شکر تبریک میگم عزیزم.منم بخاطر سنم عجله دارم تو فکرم منم ivfکنم امیدوارم بهم جواب بده