2777
2789
عنوان

شوهرم‌ میگه طلاهاتو بفروش

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 83 پست

حالا من با اینکه خیلی اعتماد دارم ولی هرچقدر گفت طلاهاتو بفروش اصلا توجه نکردم تو هم خام نشو 

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده بنظرم. مگه چقدر میشه. بگو طلا هم روز بروز میره بالاتر. پول داری معامله کن نداری مجبور نیستی

منم مبگم بفکر خودش هست که ضرر نکنه اما پس طلاها من چی منم هر موقه بفروشم ضرره اومدم طلا گرون شد

ببینید میدونم فکر خوبیه ولی من اگه بهش اعتماد داشتم ی درصد هم شک نمیکردم و حاضر بودم واسش جونم بدم چ ...

ببین احتمال اینکه بخواد طلا رو از چنگت در بیاره خیلی بالاست.خیلی ها.مثلا حدود ۹۰ درصد

اولا که نده و ببر خونه مامانت یا صندوق امانت تا برنداشته

دوما که اگر قراره بدی بگو جاش خونه رو به نام تو کنه‌.اگر گفت خونه گرونتره بکو هم قیمت طلا خونه به نامت بزنه.مثلا اگر طلات ۱۰۰ ملیون و خونه ۲۰۰ ملیون،سه دنگ خونه رو به نامت بزنه

درضمن شوهرم میخاد مغازه بخره تو شهر دیگه که تغییر مکان بدیم بد پولاش کمه میخاد معامله کنه ک پولاش بر ...

حداقل نصف خونه رو بزن بنامت 

میگی بهش اعتماد نداری تا پای طلاق بردتت الان میترسی طلاهاتو بگیره طلاقت بده 

پس ی چیزی ازش بگیر بعد طلا بده چرا با پول تو هی اموالشو زیاد کنه توهیچی نداشنه باشی آیا بعدا بخره یا نه 

خدا داند 

پس ازش خونه کامل یا نهایت نصفشو بگیر

خدایا شکرت 🙃
عزیزم اخه خونرم میخاد واسه خرید مغازه بفروش ولی فعلا با طلاها من معامله کنه تا پولاش زیاد شن بد خونر ...

خب حالا بزنه بعدا خواست بفروشه بفروش توخونه جدید شریک شو

خدایا شکرت 🙃
نده بنظرم. مگه چقدر میشه. بگو طلا هم روز بروز میره بالاتر. پول داری معامله کن نداری مجبور نیستی

عزیزم نشسته حتی با فاکتورا طلاهام حساب کتابم کرده میگه طلاهات شاید ۱۰۰ ملیون شن 

حالااین خوبه زودتراطلاع یاپیشنهادمیده شوهرمن که بدونه این که به من خبربده حتی بردنمیدونم چکارش کرد.خواهراش میگفتن ماخبرداشتیم مابهش گفتیم بهت نگه و ببره بفروشه