2777
2789
عنوان

خانمای کارمند بیان

524 بازدید | 47 پست

سلام دوستان من قراره از هفته بعد برم سرکار، لطفا اگه راهنمایی یا نکته ای که مد نظرتون هستن بهم بگین، باید اوایل جیکار کنم، چطور رفتار کنم؟ در ضمن بچه هم دارم، بچم 6 ماهشه،میتونم از یک ساعت مرخصی واسه شیر دادن استفاده کنم یا قانون خاصی داره؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

عزيزم به سلامتي

بستگي به كارت داره

شركت خصوصي هست يا دولتي

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

من کارمندم بهتون میگم زیادباهمکارا صمیمی نشو 

هیچوقت پشت سر یکی همکار نگو اگه بگی اون میره میگه هزار همکارا باهات دشمن میشن 

خیلی حواستو جمع کن گول نخوری

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم به سلامتي بستگي به كارت داره شركت خصوصي هست يا دولتي

دولتی هست ممنون خانومی

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
من کارمندم بهتون میگم زیادباهمکارا صمیمی نشو  هیچوقت پشت سر یکی همکار نگو اگه بگی اون میره میگ ...

مرسی،شما از مرخصی ساعتی برای شیر دهی اطلاع دارین؟ 

دولتی هست ممنون خانومی

بله عزيزم ميتوني استفاده كني فقط يه نصيحت طوري غرق كارت نشو كه خونه و زندگيت رو فراموش كني يادت باشه همسرت و بچت اولويت هستن نه كار

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
بله عزيزم ميتوني استفاده كني فقط يه نصيحت طوري غرق كارت نشو كه خونه و زندگيت رو فراموش كني يادت باشه ...

ممنون عزیزم ،مرخصی یک ساعته یا دو ساعت! 

تقریبا  روزی یه ساعت میشه میتونی به جاش از کاهش ساعت کار زنان شاغل هم استفاده کنی تا بچه ات شش سال تمام بشه روزی یه ساعت

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

[QUOTE=124847557] ممنون عزیزم ،مرخصی یک ساعته یا دو ساعت!   [/QUOTE

در ازاي هر ٣ ساعت كار نيم ساعت مرخصي شيردهي داري يعني در ازاي ٦ ساعت ١ ساعت مرخصي داري

تا ٢ سالگي بچه پاس شير داري  از اول حرف تو دلت نگه ندار مودبانه از حقت دفاع كن محيطهاي دولتي ...

اهان ممنون پس تا 2 سالگی میتونم استفاده کنم

تقریبا  روزی یه ساعت میشه میتونی به جاش از کاهش ساعت کار زنان شاغل هم استفاده کنی تا بچه ات شش ...

این فرق میکنه با اون یک ساعت قانونش؟